Lean Thinking Black Belt

Tijdens de Lean Thinking Black Belt cursus gebruik je geavanceerde tools en analysemethoden om verborgen patronen en problemen in processen te ontdekken. En deze op te lossen of te verbeteren.

Black Belt onderzoek

Als Black Belt onderzoeker ben je een expert in het identificeren van problemen, analyseren van data, ontwikkelen van oplossingen en implementeren van verbeteringen. Je beschikt over de vaardigheden en kennis om bedrijfsprocessen te stroomlijnen, verspilling tegen te gaan en de kwaliteit te verbeteren, waardoor het rendement van een organisatie kan worden verhoogd.

Helpen bij persoonlijke doelen

Wat kun je met de Lean Black Belt cursus? Een Black Belt onderzoek is niet alleen nuttig voor bedrijven en organisaties, maar kun je ook gebruiken voor persoonlijke projecten en doelen. Het kan je helpen om je eigen zwakke punten te identificeren, kansen te ontdekken en je persoonlijke en professionele prestaties te verbeteren.

Een Black Belt onderzoeker voegt waarde toe aan de organisatie en ontwikkelt tegelijk zijn eigen vaardigheden. Het is een uitdagende en lonende carrière. De titel verdient respect en erkenning en stelt je in staat echte impact te hebben op de wereld om je heen.

Specificaties cursus

Cursusspecificaties  
Duur 11 bijeenkomsten in 20 weken
Lesdag Dinsdag van 15:30 – 18:30 uur 
Locatie  Tilburg, Professor Cobbenhagenlaan 13
Studiebelasting 16 uur zelfstudie per week, naast bijeenkomsten.
Certificaat

Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat van deelname. Wil je de volledige opleiding volgen, dan kun je met jouw certificaat mogelijk vrijstellingen krijgen.

Kosten cursus € 3.630, inclusief toetsingskosten
Kosten studiematerialen n.v.t.
Start

In de week van 2 september 2024
In de week van 3 februari 2025 

Aanmelden tot 30 juni 2024
22 december 2024 

Toelatingseisen

Wij adviseren een havo- of mbo niveau 4-diploma en een relevante werkplek om de studieopdrachten uit te voeren. Als je vragen hebt of je aanmeldt, krijg je een adviesgesprek met de studieadviseur, zodat je zeker weet dat de cursus goed aansluit.

21+ Toets

Als je geen van de genoemde diploma's bezit, kun je vanaf 21 jaar worden toegelaten op basis van een assessment, de 21+ Toets. Hiervoor neem je zelf contact op met AOB Compaz. Let op: aan dit assessment zijn kosten verbonden. Sluit je het assessment af met een positief resultaat, neem dan contact met ons op zodat we je inschrijving verder kunnen bespreken. 

Aanvullende info

Deze cursus is onderdeel van de deeltijdbacheloropleiding Management in de Zorg en Technische Bedrijfskunde. Je volgt deze samen met studenten van de vierjarige deeltijdopleiding. We noemen het hier een cursus, binnen de opleiding hebben we het over een module.