Java development en mobile

In deze cursus leer je werken met Java. Dit is een veel gebruikte objectgeoriënteerde programmeertaal met een bijbehorende ontwikkelomgeving. Je kunt er applicaties mee ontwikkelen die op meerdere systemen werken, zoals desktop en mobile. Ook leer je werken met design patterns.

Met behulp van JAVA ga je aan de slag met het ontwerpen van software applicaties voor verschillende platforms en devices. Daarbij neem je de eisen en wensen van klanten op in diverse ontwerpen. En realiseert, test, implementeert en beheert de software. 

Specificaties cursus

Cursusspecificaties
Duur 14 bijeenkomsten in 20 weken
Lesdagen

donderdag van 14.40-17.15 uur en van 18.00-20.15 uur

Leslocatie

Breda, Hogeschoollaan 1

Studiebelasting    12 uur zelfstudie per week, naast bijeenkomsten.
Afronding Na succesvolle afronding, ontvang je een certificaat van deelname. Wil je de volledige opleiding volgen, dan kun je met jouw certificaat mogelijk vrijstellingen krijgen.
Kosten cursus

€ 3.000, inclusief toetsingskosten en studiematerialen

Start donderdag 2 september 2021
Aanmelden tot 1 juli 2021

Toelatingseisen

Havo of mbo-diploma niveau 4 en een geschikte werkplek en minimaal 3 jaar werkervaring.

21+ Toets

Als je geen van de genoemde diploma's bezit, kun je vanaf 21 jaar worden toegelaten op basis van een assessment, de 21+ Toets. Hiervoor neem je zelf contact op met AOB Compaz. Let op: aan dit assessment zijn kosten verbonden. Sluit je het assessment af met een positief resultaat, neem dan contact met ons op zodat we je inschrijving verder kunnen bespreken. 

Als we meer informatie nodig hebben, dan krijg je een aanvullend intakegesprek met de studieloopbaancoach.

Aanvullende info

Deze cursus is onderdeel van de Bachelor of Associate degree deeltijdopleiding Informatica. Je volgt deze samen met studenten van de 2- of 4-jarige deeltijdopleiding. We noemen het hier een cursus, binnen de opleiding hebben we het over een module.

Meer inhoudelijke informatie vind je op ons interne platform Avans Studypath