Cursus HRM in dynamische omgeving

HRM in dynamische omgeving

Je ervaart hoe een organisatie is ingericht en de rol van HRM. Je kijkt naar je eigen en andere organisaties en de wereld daaromheen. Je hebt oog voor (HR-)trends, financiën, arbeidsrecht en ethiek.

Flexibele organisatie

De samenleving is constant in beweging en veranderingen volgen elkaar steeds sneller op. Dat vraagt om een flexibele organisatie met medewerkers die willen en kunnen meebewegen. HRM, soms Personeel & Organisatie genoemd, is de zuurstof van de organisatie. Het zorgt voor de meest geschikte medewerkers met passende kennis en ervaring op juiste plaats.

De rol van HRM

In deze cursus ontdek en ervaar je hoe een organisatie is ingericht en welke rol HRM daarbij speelt. Je kijkt naar je eigen organisatie, naar andere organisaties en naar de wereld daaromheen. Daarbij heb je oog voor actuele (HR-)trends, financiële, arbeidsrechtelijke en ethische aspecten.

Toekomstperspectief

Nadat je deze module hebt gevolgd, heb je veel bagage voor de functies: senior HR-adviseur, manager HRM (kleinere mkb-organisaties), business controller met als specialisatie HRM en strategisch adviseur HRM bij grotere organisaties (multinationals).

Specificaties cursus

Cursusspecificaties  
Duur 7 bijeenkomsten in 10 weken
Locatie & lesdag

Kies jouw leslocatie: 

Locatie Den Bosch
Onderwijsboulevard 215
Dinsdag van 14:40 tot 21:30 uur

Locatie Breda
Hogeschoollaan 1
Donderdag van 14:40 tot 21:30 uur

Op beide locaties exact dezelfde cursus
Kosten cursus € 1.815
Kosten studiematerialen € 250
Start Week van 26 augustus 2024*
Aanmelden tot 30 juni 2024*
Studiebelasting 16 uur zelfstudie per week, naast bijeenkomsten
Toetsing Organisatie- en HR-scan en zelfscan
Certificaat Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat van deelname. Wil je de volledige opleiding volgen, dan kun je met jouw certificaat mogelijk vrijstellingen krijgen.
Microcredential De microcredential is een landelijk geregistreerd en erkend kwaliteitskeurmerk. Dit digitaal certificaat toont aan over welke kennis, vaardigheden en competenties je beschikt na afronding van de cursus.

* Onder voorbehoud

Toelatingseisen

Wij adviseren een havo- of mbo niveau 4-diploma en een relevante werkplek om de studieopdrachten uit te voeren. Als je vragen hebt of je aanmeldt, krijg je een adviesgesprek met de studieadviseur. Zo weet je zeker dat de cursus goed aansluit.

Aanvullende info

Deze cursus is onderdeel van de deeltijd Associate degree en/of bacheloropleiding Human Resource Management. Je volgt deze samen met studenten van de twee- of vierjarige deeltijdopleiding. We noemen het hier een cursus, binnen de opleiding hebben we het over een module.

Cursusvoorwaarden

Je hebt als cursist verschillende rechten en plichten. Lees meer over de cursusvoorwaarden.