Francka Schillemans – Broeders

Francka werkt sinds 1 januari 2009 bij Avans Hogeschool als HR-adviseur. Ze studeerde Personeelswetenschappen in Tilburg en deed haar afstudeeronderzoek bij het Amphia Ziekenhuis in Breda. Na het behalen van haar diploma kon ze daar gelijk aan de slag als HR-adviseur. 10 jaar later zocht ze naar een nieuwe uitdaging en solliciteerde bij Avans. Ze werd aangenomen en startte als HR-adviseur in een team met 7 collega’s.

Mijn werk bij Avans

“Ik ondersteun directies bij het ontwikkelen en uitvoeren van personeelsbeleid en geef hierover advies. Hierbij kun je denken aan onderwerpen als arbeidsomstandigheden, verzuim, werving en selectie, strategische personeelsplanning en arbeidsconflicten.
Mochten medewerkers een persoonlijke of gevoelige vraag hebben, dan kunnen zij mij daarvoor benaderen.”

Groei en doorgroei

“Het mooie aan Avans vind ik de maatschappelijke betrokkenheid. En de ontwikkelmogelijkheden die Avans biedt, zowel op organisatievlak als persoonlijk. Er zijn allerlei mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Zo doorlopen we met alle HR-adviseurs een ontwikkeltraject gericht op de functie van HR-businesspartner. Om nog beter te kunnen adviseren over het personeelsbeleid binnen Avans."

Trots

“Ik ben er trots op om academies en diensteenheden te adviseren en directies en medewerkers op weg te helpen. Dat ik met hen aan tafel zit en een bijdrage lever om een stap verder te komen. Dat is waar ik het voor doe, wat mijn werk leuk maakt.”

Passie voor voetbal

“In mijn vrije tijd ben ik veel met voetbal bezig. Ik leid het voetbalteam van mijn dochter, mijn man leidt het team van onze zoon. Ik ben fervent NAC-supporter en regelmatig te vinden in het stadion. Naast voetbal ben ik gestart met kickboksen. Het is geweldig om te doen en zeer verslavend”.

Toekomst

“Mijn ambitie is om door te blijven groeien en in ontwikkeling te blijven als HR-adviseur.”