Werktuigbouwkunde Deeltijd hbo

Deeltijdopleiding in Breda

In de deeltijdopleiding Werktuigbouwkunde ga je aan de slag met materiaal, ontwerp, productietechniek en energietechniek. Met deze veelzijdige studie kun je alle kanten op in een technische omgeving.

Je werkt in een technische omgeving op mbo+ niveau en wilt hogerop. In de deeltijdopleiding Werktuigbouwkunde leg je de basis voor een functie als leidinggevende of adviseur. Of misschien wil je als ontwerper aan de slag. De opleiding helpt je door middel van het verbreden van je kennis over constructie en ontwerp en vakken als materiaalkunde, mechanica, energie- en productietechnieken. Deze deeltijdopleiding geeft je de mogelijkheid tot het realiseren van je loopbaan zoals jij die voor je ziet.

Jij

Je bent praktisch ingesteld, oplossingsgericht en gek op techniek. Daarnaast heb je belangstelling voor ontwerpen en construeren. Ook ben je nauwkeurig en sterk in analyseren. Anderen omschrijven jou als ambitieus en gedisciplineerd. Je wilt graag doorgroeien in je werk. Daarvoor wil je je kennis verbreden en verdiepen, het liefst in de praktijk.

De opleiding Werktuigbouwkunde

Met de deeltijdopleiding Werktuigbouwkunde vergroot je jouw kennis over ontwerp en constructie. Je leert te denken en handelen op hbo-niveau. Je verruimt je blik door het volgen van vakken als bedrijfskunde en wiskunde en komt meer te weten over belangrijke thema's als duurzaamheid. Het meeste leer je in de praktijk.

Kenmerkend voor deze opleiding

De opleiding is kleinschalig en persoonlijk. De sfeer is open en studenten hebben direct contact met ervaren docenten uit het werkveld. De opleiding Werktuigbouwkunde is ontwikkeld samen met gerenommeerde bedrijven en sluit daarom goed aan op de praktijk. Je combineert werkplek-leren met online leren en contactonderwijs. Daarin maak je je eigen keuzes. Ook mag je zelf bepalen in welke volgorde je de modules volgt in de Ad- en bachelorfase.

Online Open avond deeltijdopleidingen 9 en 10 december 2020

,

Aanmelden Meer informatie