Technische Informatica voltijd hbo

Voltijdopleiding in Breda

In de opleiding Technische Informatica leer je hoe mobieltjes softwaretechnisch in elkaar zitten. Jij zet de nieuwste technologieën op softwaregebied straks naar je hand.

Je computer doet raar, dus je belt de helpdesk. Je maakt 'gewoon' gebruik van apparaten als auto's, printers, smartphones en GPS. Maar de software die daarin zit zijn hoogstandjes van technische informatica. Jij wilt er alles van weten. Ook van robots in industriële productiestraten. Van databases, besturingstechnieken en gamestechnologie.

Jij

Jij hebt een passie voor programmeren en voor systemen in een technische omgeving. Je bent een echte onderzoeker. Je wilt weten hoe software werkt, hoe je het verbetert en prettiger maakt voor de gebruikers. Je werkt prima samen met je team of opdrachtgever. Je hebt helikopterview en vindt creatieve oplossingen. Je werkt gestructureerd en zorgt dat apparaten precies doen wat ze moeten doen.

De opleiding Technische Informatica

Jij verdiept je in programmeren, procesbesturing, software, hardware, elektronica en wiskunde. Je gaat in groepsopdrachten aan de slag met iPhones, MP3-spelers, een navigatiesysteem en videogames. Je doorloopt daarbij het hele traject. Van ontwerp en ontwikkeling tot bouwen en testen. Je schrijft ook de bijbehorende handleiding. En leert hoe belangrijk communicatie, samenwerking, planning en duurzaamheid zijn.

Na de opleiding Technische Informatica ben je een Bachelor of Science.

Online Open avonden voltijd/duaal 18, 19 en 20 januari

Online Open avonden voltijd/duaal 18, 19 en 20 januari

,

Aanmelden Meer informatie