Technische Bedrijfskunde Deeltijd hbo

Deeltijdopleiding in Tilburg

Je werkt in een technische organisatie en wilt bedrijfsprocessen stroomlijnen. Met de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde leer je hoe. Zo kun je een volgende stap in je carrière zetten.

Je werkt in de maakindustrie en je ziet dat zaken beter kunnen. Je wilt het proces of de kwaliteit graag optimaliseren. In de opleiding Technisch Bedrijfskunde leer je waarom jij gelijk hebt, hoe je anderen meekrijgt en wat er beter kan. En hoe je als leidinggevende dit proces begeleidt. Je leert ook over de invloeden van buitenaf en hoe je kosten en baten beheerst.

Jij

Je werkt in een technische omgeving en bent ambitieus, nieuwsgierig en een beetje eigenwijs. Je hebt gevoel voor techniek en werkt graag met mensen. Je houdt ervan om naar een doel toe te werken, zaken uit te leggen en te overtuigen. Mensen kennen je als een doorzetter, die makkelijk contacten legt. Ook bij andere bedrijven, om zo je vakkennis en netwerk te vergroten.

De opleiding Technische Bedrijfskunde

Bij de start van je opleiding heb je het niveau van afdelingsleider in een technische organisatie. Je werkt aan kleine verbeterprojecten op operationeel en tactisch niveau. Ook leer je hoe je mensen aanstuurt en hoe je informatiesystemen benut. In de eerste 2 jaar kun je je greenbelt certificaat halen. Vanaf jaar 3 stuur je een middelgroot team aan en opereer je op tactisch en strategisch niveau.

Kenmerkend voor deze opleiding

De deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde volg je in Tilburg. De opleiding heeft een klein, betrokken en informeel docententeam met veel praktische ervaring en een sterke focus op de praktijk. Door zaken toe te passen in je eigen werkomgeving toon je aan dat je de stof begrijpt. Theoretische tentamens zijn er nauwelijks.

Elke module sluit je af met een beroepsproduct, bijvoorbeeld een onderzoek of advies. Je mag dit toelichten in een persoonlijk gesprek.

Online Open avond deeltijdopleidingen 9 en 10 december 2020

,

Aanmelden Meer informatie