Finance & Control deeltijd hbo

Deeltijdopleiding in Breda

Met de deeltijdopleiding Finance & Control word je een volwaardige sparringpartner voor het management op het gebied van finance. Je leert analyseren en adviseren en kunt deels je eigen tempo bepalen.

Je hebt kennis van boekhouden, bedrijfseconomie en fiscale zaken en je wilt deze vaardigheden verder uitbreiden. Analyses maken waarmee je adviezen geeft over financiële besluiten, dat lijkt je wel wat. Met de deeltijdopleiding Finance & Control ontwikkel je je naar de functie van controller of business analist. Een belangrijke en verantwoordelijke functie, want op basis van jouw bevindingen bepaalt het management de koers van de organisatie.

Jij

Je vindt het interessant om met cijfers te stoeien. Daarbij ga je graag de diepte in en ben je altijd op zoek naar de 'waarom-vraag'. Je vindt het leuk om uit te zoeken op welke manier een organisatie kan verbeteren. Dat gaat ook over de wereld achter de cijfers. Je bent nauwkeurig, analytisch en commercieel en je vindt het een uitdaging om anderen te overtuigen.

De opleiding Finance & Control

Elk half jaar bieden we alle 11 modules aan en je kiest zelf wanneer je welke module volgt. Je leert door het volgen van lessen tijdens contactonderwijs, via online learning en door het volgen van onderwijs op de werkplek. Welke combinatie het beste bij jou past, bepaal je zelf. De opleiding duurt 4 jaar. Afhankelijk van je vooropleiding kun je vrijstellingen krijgen.

Kenmerkend voor deze opleiding

Tijdens de opleiding toon je je mondelinge en schriftelijke advies- en onderzoekvaardigheden aan. Er is geen afstudeerperiode. Wel kun je tijdens de keuzemodule je eigen interesse verder uitdiepen. De studieadviseur helpt hierbij. De docenten komen uit het werkveld of werken nog in de praktijk.

Online Open avond februari-instroom deeltijd

Online Open avond februari-instroom deeltijd

,

Aanmelden Meer informatie