Bedrijfskunde voltijd hbo

Voltijdopleiding in Breda

Bedrijfskunde is de start van jouw veelzijdige carrière in het bedrijfsleven. Je werkt als adviseur, manager of projectleider. Maar altijd als bruggenbouwer. Tussen mensen, projecten en afdelingen.

Vanwege een nieuwe rage is een product in de webshop vaak uitverkocht. Jij maakt een plan voor een betere bevoorrading. De nieuwe drukpers bij een grote drukkerij staat vaak stil. Jij onderzoekt hoe dit komt en maakt een plan om de capaciteit optimaal te benutten. Medewerkers van een snel groeiend social media bureau hebben last van de hoge werkdruk. Doordat jij de manier van werken verandert krijgen ze meer lucht en ontstaat er ruimte voor nieuwe opdrachten.

Jij

Je bent ondernemend, nieuwsgierig en hebt lef. Je houdt van samenwerken en kunt goed luisteren. Durft verder te kijken dan je neus lang is. Je denkt voordat je doet. Met je kennis, creativiteit, kritische blik en doorzettingsvermogen help je bedrijven efficiënter en duurzamer te ondernemen. Jouw enthousiasme trekt mensen mee in de nieuwe koers.

De opleiding Bedrijfskunde

Met deze opleiding krijg je kennis van de processen en de besturing van een organisatie. Je leert hoe organisaties kunnen inspelen op omgevingsfactoren en zelf kunnen veranderen. Verantwoord en duurzaam ondernemen zijn belangrijke thema's. Na de opleiding weet jij organisaties te veranderen en te verbeteren.

Ben je geslaagd, dan ben je Bachelor of Science (BSc).

Bekijk onderstaande animatie over de opleiding Bedrijfskunde.

Kenmerkend voor deze opleiding

De eerste 10 weken van je opleiding werk je aan een opdracht van de Efteling. Je doet dit samen met studenten van Accountancy, Finance & Control en Human Resource Management. Zo maak je direct kennis met de 3 accentgebieden binnen het vakgebied van een bedrijfskundige: organisatie & verandering, markt & omgeving en informatiemanagement. Je bent zelf verantwoordelijk voor je ontwikkeling. De coachende rol van de docent zorgt ervoor dat je na het behalen van je diploma succesvol aan de slag kunt.

Bekijk de video met de reacties van eerstejaarsstudenten op de opdracht van de Efteling.

In dit digitaal magazine staan video's van studenten van de opleidingen Accountancy, Bedrijfskunde, Finance & Control en Human Resource Management in Breda.

Bekijk de verschillen met andere opleidingen in het interessegebied Economie en Bedrijf (pdf).

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via WhatsApp!
(088 525 58 50)

 

Online Open avonden voltijd/duaal 2, 3 en 4 november

,

Aanmelden Meer informatie