Open avond voltijd/duaal 22 maart

Roosendaal, 's-Hertogenbosch, Breda en Tilburg

We kijken ernaar uit om jou met één van je ouders op onze locaties te ontvangen. Kom naar de Open avond om onze studenten en docenten te ontmoeten. Om sfeer te proeven en te ervaren of een opleiding en studeren bij Avans bij je past.

Op de Open avond zijn er geen opleidingspresentaties. De presentaties volg je tijdens de online Open avonden in oktober, januari of maart. Op de Open avond bezoek je de opleiding(en) waar je na de online presentatie meer over wilt weten. Je gaat bij ons op locatie ervaren of die opleiding ook echt iets voor je is. Je ontmoet de docenten en studenten en gaat met ze in gesprek. Proef meteen de gezellige sfeer. Weet je nog niet precies welke opleidingen jou aanspreken? Ook dan helpen we je op de Open avond een stapje verder in je studiekeuze.

Je kunt je vanaf 1 februari aanmelden voor deze Open avond.

Open avond voltijd/duaal 22 maart

, Breda, 's-Hertogenbosch, Tilburg