Open dag 9 november 2019

Vind de opleiding die bij je past.

Je bent je aan het oriënteren op een vervolgopleiding. Je wilt erachter komen waar en wat je wilt studeren. Misschien heb je nog helemaal geen idee. Of weet je al wel welke richting je uit wilt, maar nog niet precies weet welke opleiding het beste bij jou past. Kom naar de Open dag.

Programma

Om je van alle informatie te voorzien zijn we druk bezig om het programma samen te stellen. Eind september zijn de tijden van de presentaties en voorlichtingen per opleiding bekend. Je moet je dan ook specifiek aanmelden voor de verschillende voorlichtingen. Zo stel je je eigen programma samen en daarmee haal je het maximale uit je bezoek.

Vooraanmelden

Je kunt je nu al wel aanmelden. Kies op het formulier bij de opleiding(en) die jij wilt bezoeken het informatielokaal. Vul je gegevens in en je vooraanmelding is gedaan. Je krijgt eind september vanzelf bericht als je je programma kunt gaan samenstellen.

Video

Het bezoeken van een Open dag mag echt niet ontbreken als jij je studiekeuze gaat maken. Het is de enige mogelijkheid om samen met je ouders van alles te weten te komen over Avans. Bezoek verschillende opleidingen en kijk lekker rond in onze gebouwen.

 

Open dag 9 november 2019

, Breda, 's-Hertogenbosch, Tilburg

Aanmelden