Publicaties

Publicaties van Centre of Expertise Brede Welvaart en Nieuw Ondernemerschap zijn opgenomen in de HBO-Kennisbank.

Overzicht van publicaties

Jaarverslag ESB 2021- 2020

Voor u ligt het jaarverslag 2021 en het jaarverslag 2020 van het Avans Centre of Expertise Brede Welvaart en Nieuw Ondernemerschap.

Naast de verantwoording in cijfers, wordt per lectoraat inhoudelijke verdieping gegeven met sprekende voorbeelden van onderzoeksprojecten en onderwijsactiviteiten.

Het team wenst u veel leesplezier en mocht u willen reageren of nog vragen hebben, stuur uw reactie dan naar: [email protected]

Businessplan ESB 2020

Lees hoe het ESB van Avans Hogeschool de komende jaren een bijdrage wil leveren aan verduurzaming van onze economie en maatschappij in het ESB Businessplan2020 ‘Business met een boodschap’.

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is voor zowel organisaties als medewerkers een belangrijk thema. De verhoging van de pensioengerechtigde leeftijd zorgt ervoor dat organisaties beleid moeten ontwikkelen en uitvoeren waardoor medewerkers in staat zijn langer door te werken dan voorheen. Ook medewerkers zelf dienen te werken aan hun inzetbaarheid en vitaliteit. Alleen door hierin samen op te trekken is het mogelijk om medewerkers lang vitaal en met werkplezier aan de slag te houden. Het lectoraat Sustainable Working and Organising onderzoekt samen met organisaties de mogelijkheden om duurzaam vitaal te werken en te organiseren. 

Nieuwsbrief

In Nederland lijkt de razende coronastorm in kracht af te nemen, maar het virus heeft zijn sporen achtergelaten. De economie is hard getroffen. Deze editie van het ESB magazine staat vol met artikelen, leestips en zelfs een spoken-word poem, waarin lectoren, studenten en docent-onderzoekers hun stem laten horen en uiting geven aan het centrale thema: hoe verandert corona ons?

Eerdere nieuwsbrieven:

Blijf op de hoogte via onze digitale nieuwsbrief. Meld je aan via [email protected].