AMX

Er zijn van die vraagstukken in organisaties die zich niet op een standaardmanier laten oplossen. Door de dagelijkse drukte komt u er maar niet aan toe om hiermee aan de slag te gaan. Toch wilt u het aanpakken, maar hoe en wanneer?

Studenten van Avans Hogeschool kunnen u hiermee helpen tijdens de Avans Multidisciplinary eXperience (AMX).

Wat is de AMX?

De AMX is een projectweek waarin voornamelijk tweedejaars studenten vanuit verschillende opleidingen in 4 teams van 4 studenten werken aan uw vraagstuk. Elk studententeam leert in multidisciplinair verband aan de hand van de innovatiecyclus het vraagstuk gestructureerd te benaderen. De groepen worden begeleid door ervaren docenten. Op de laatste AMX-dag presenteren de studenten een innovatieve aanpak of een eerste oplossing voor uw vraagstuk.

Zo was Medi Nederland heel blij met de innovatieve oplossing voor hun steunkousen. En voor Inofec bedachten onze studenten de ideale werkplek voor 2030. In onderstaande video vertellen studenten en opdrachtgevers hoe zij hun deelname in november 2022 hebben ervaren.

Praktische zaken

Meedoen kost u helemaal niets. Wel vragen wij u ervoor te zorgen dat medewerkers en eventueel klanten of andere belangrijke partijen beschikbaar zijn, zodat studenten hen kunnen benaderen voor eventuele vragen.

  • Uw tijdsinvestering tijdens deze week: ± 5 uur.
  • Wij vragen u te zorgen voor een prettige werkruimte en goede wifi-verbinding op locatie.

Meer informatie

Bij vragen neemt u contact op via [email protected] of belt u naar 088 - 525 77 37.