Leid de IT-professionals van de toekomst op

Als docent IT bij Avans kun je rekenen op uitdagend en afwisselend werk. Actueel en interessant onderwijs geven. Studenten coachen en begeleiden. Je ervaring en bevlogenheid overbrengen op de nieuwe generatie. Op de beste grote hogeschool van Nederland.

Je draagt je kennis niet alleen over tijdens interessante lessen. Je begeleidt, motiveert en inspireert je studenten ook bij projecten binnen de opleiding en bij hun stage- en afstudeeropdrachten in het bedrijfsleven. Als docent IT ben je dus ook coach en vraagbaak.

Wij ondersteunen je met de nieuwste didactische inzichten en technologische ontwikkelingen. Je deelt kennis en wisselt ideeën uit met je team. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Als jij plezier hebt in je werk, hebben je studenten daar ook plezier van.

Koffie?

Heb jij kennis van softwareontwikkeling en ben je nieuwsgierig naar hoe werken in het onderwijs jouw werkgeluk vergroot? Onze collega’s vertellen je er graag meer over.

Plan een koffieafspraak in

Jouw baan in het onderwijs

Docenten bij Avans denken altijd na over de beste manier om les te geven. Jij ook?

  • Je hebt een masterdiploma of bent bereid een masteropleiding te volgen. Docenten bij Avans krijgen alle ruimte om zich te ontwikkelen. Zo houden we de kwaliteit van het onderwijs en het onderzoek hoog.
  • Je verdiept je in de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied en denkt graag op strategisch niveau mee over het curriculum.
  • Jij legt de lat hoog. Voor jezelf en voor jouw studenten. Je streeft naar het beste onderwijs, ziet kansen en benut ze.

Marjolein en Ronald maakten de overstap

Docenten Marjolein Gerdes (ICT) en Ronald van Tienen (Business IT & Management) delen jarenlange praktijkervaring met hun studenten. Ze vertellen waarom ze docent zijn geworden.

Lees verder