Jouw introductie bij Avans

Starten bij Avans is leren wat je leuk vindt, nieuwe vrienden maken, en samen de introductie van je schooljaar beleven.

Update 21 augustus 2020

Het merendeel van de introductieactiviteiten kan de komende 2 weken gewoon doorgaan. Daarbij gelden de aangescherpte richtlijnen: er mag geen alcohol gedronken worden, alle activiteiten hebben een eindtijd van 22.00 uur en bij activiteiten in de openbare ruimte geldt een maximale groepsgrootte van 25 personen. Je ontvangt de laatste informatie over je introductie via je opleiding.

Introductie bij jouw opleiding

Specifieke informatie over de start bij jouw opleiding vind je op de pagina onder ‘Kom langs’. Houd daarnaast ook je mailbox in de gaten, zodat je geen informatie mist van je opleiding. Je krijgt informatie over hoe je kennismaakt met je medestudenten tijdens de introductie, over het bestellen van je boeken en materialen en de belangrijke data die je niet moet vergeten.

INTRO FESTIVAL @Home

Zet meteen een cirkel om donderdag 3 september van 20.00 – 23.00 in je agenda, want dan is het tijd om in te schakelen op INTRO FESTIVAL @Home.
Via een livestream verzorgen we een speciale interactieve avond bij jou thuis op de bank. Voetjes van de vloer dus met al je huisgenoten!

Introductiemagazine

Om alvast in de stemming te komen en jou op weg te helpen, heeft de redactie van Avansmagazine Punt een speciale uitgave samengesteld voor alle nieuwe Avansstudenten: Het introductiemagazine.  

In dit magazine lees je alles wat je moet weten voor je bij Avans begint. Bijvoorbeeld over de leukste plekken in de Avanssteden. Ook krijg je tips om je eerste jaar goed door te komen.