Jouw introductie bij Avans

Starten bij Avans is leren wat je leuk vindt, nieuwe vrienden maken en samen de introductie van je schooljaar beleven.

Activiteiten

We willen jou en je nieuwe medestudenten via introductieactiviteiten een warm welkom geven. Op welke manier we introactiviteiten kunnen organiseren hangt natuurlijk af van de coronasituatie. We bereiden ons voor op verschillende scenario’s en hebben overleg met de veiligheidsregio’s en gemeenten. Zodra we je meer kunnen laten weten, hoor je het meteen.

Tijdens de informatieavond op 28 juni hoor je het laatste nieuws. En houd altijd je mailbox in de gaten, zodat je geen informatie van Avans en je opleiding mist.

HBO Intro festival

Er schijnt een voorzichtig licht aan het eind van de coronatunnel. We hebben de hoop dat we deze zomer het stof van onze dansschoenen kunnen blazen. Zodat je de kans krijgt om jouw stad te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en samen met alle hbo-studenten de aftrap van het schooljaar te vieren.

Zet het HBO Intro festival maar vast in je agenda.

Den Bosch
Donderdag 2 september
Volg ontwikkelingen via Facebook en Instagram

Breda
Donderdag 9 september
Volg ontwikkelingen via Facebook en Instagram.

Punt

Punt is een uitgave van Avans Hogeschool. Iedere dag vers onafhankelijk nieuws online, het magazine verschijnt drie keer per studiejaar. Punt schrijft over onderwijs en studentenleven. Check het laatste nieuws op de website van Punt.