Management informatiesystemen opzetten

Jij wilt prestaties inzichtelijk maken. In de cursus Management Informatiesystemen leer je hoe je een dashboard samenstelt. Dit doe je op basis van KPI’s (kritieke prestatie indicatoren).

Prestaties inzichtelijk maken

KPI’s zijn belangrijke prestatie-indicatoren voor een bedrijf. Als financieel professional kun je met zowel financiële als niet-financiële KPI's de strategische doelstellingen herkennen en meten. Het startpunt is de missie en visie van de organisatie. In deze cursus leer je hoe je deze kunt weergeven en presenteren. Hiervoor gebruik je de interactieve tool Power BI.

Interactieve dashboards samenstellen

Met Power BI kun je het belang van KPI’s onderbouwen en interactieve dashboards samenstellen. Hierdoor kun jij als professional strategische doelstellingen meten en herkennen.

Specificaties cursus

Cursusspecificaties
Duur 10 bijeenkomsten in 10 weken
Lesdagen

Vrijdagochtend in Breda

Leslocatie

Breda, Hogeschoollaan 1

Studiebelasting   

12 uur zelfstudie per week, naast bijeenkomsten.
De toetsopdracht voer je uit in de praktijk.

Certificaat Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat van deelname. Wil je de volledige opleiding volgen, dan kun je met jouw certificaat mogelijk vrijstellingen krijgen.
Kosten cursus

€ 1.500 inclusief toetsingskosten en exclusief € 120 studiematerialen.

Start

Vrijdag 4 februari of vrijdag 22 april 2022 in Breda

Aanmelden tot Voor start in april: 21 maart 2022

Toelatingseisen

Havo of mbo-diploma niveau 4 en een geschikte werkplek.

Als we meer informatie nodig hebben, dan krijg je een aanvullend intakegesprek met de studieadviseur.

21+ Toets

Als je geen van de genoemde diploma's bezit, kun je vanaf 21 jaar worden toegelaten op basis van een assessment, de 21+ Toets. Hiervoor neem je zelf contact op met AOB Compaz. Let op: aan dit assessment zijn kosten verbonden. Sluit je het assessment af met een positief resultaat, neem dan contact met ons op zodat we je inschrijving verder kunnen bespreken.

Aanvullende info

Deze cursus is onderdeel van de bachelor deeltijdopleiding Accountancy en de bachelor deeltijdopleiding Finance & Control. Je volgt deze samen met studenten van de 2- of 4-jarige deeltijdopleidingen. We noemen het hier een cursus, binnen de opleiding hebben we het over een module.

Meer inhoudelijke informatie vind je op ons interne platform Avans Studypath