Front-end design en development

In deze cursus leer je hoe je een front-end softwareapplicatie ontwerpt en realiseert met behulp van Unified Modeling Language (UML), een van de meest gebruikte methodes om de visies van systeemontwikkelaars begrijpelijk en gestandaardiseerd vast te leggen. Dus de standaardmethode die begrijpelijk is voor klant, analist en programmeur.

Je gebruikt HTML, CSS en Javascript voor interactie met de gebruikers. Als je deze cursus hebt afgerond, kun je systeemvereisten analyseren en op basis daarvan UML-ontwerpen maken. Ook weet je hoe je een front-end voor een applicatie realiseert en kun je adviseren over de uitvoering van een objectgeoriënteerd softwaresysteem.

Specificaties cursus

Cursusspecificaties
Duur 14 bijeenkomsten in 20 weken
Lesdagen

donderdag van 14.40-17.15 en van 18.00-20.15 uur

Leslocatie

Breda, hogeschoollaan 1

Studiebelasting    12 uur zelfstudie per week, naast bijeenkomsten
Afronding Na succesvolle afronding, ontvang je een certificaat van deelname. Wil je de volledige opleiding volgen, dan kun je met jouw certificaat mogelijk vrijstellingen krijgen.
Kosten cursus € 3.000, inclusief toetsingskosten en studiematerialen
Start donderdag 2 september 2021
Aanmelden tot 1 juli 2021

Havo of mbo-diploma niveau 4 en een geschikte werkplek.

21+ Toets

Als je geen van de genoemde diploma's bezit, kun je vanaf 21 jaar worden toegelaten op basis van een assessment, de 21+ Toets. Hiervoor neem je zelf contact op met AOB Compaz. Let op: aan dit assessment zijn kosten verbonden. Sluit je het assessment af met een positief resultaat, neem dan contact met ons op zodat we je inschrijving verder kunnen bespreken.

Als we meer informatie nodig hebben, dan krijg je een aanvullend intakegesprek met de studieloopbaancoach.

Aanvullende info

Deze cursus is onderdeel van de Bachelor of Associate degree deeltijdopleiding Informatica. Je volgt de cursus samen met studenten van de 2- of 4-jarige deeltijdopleiding. We noemen het hier een cursus, binnen de opleiding hebben we het over een module.

Meer inhoudelijke informatie vind je op ons interne platform Avans Studypath.