Proefstuderen

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus zijn alle voorlichtingsactiviteiten in de Avansgebouwen tot 1 juni komen te vervallen. Zo ook de proefstudeerdagen.

Als je je had aangemeld dan neemt de contactpersoon van de betreffende opleiding contact met je op en informeert jou over de alternatieven.

Alternatieven en proefstudeerdata na 1 juni

Een aantal opleidingen biedt tot 1 juni online alternatieven aan of hebben na 1 juni nog proefstudeerdagen gepland. Je kunt je hiervoor gewoon aanmelden. Doe dat bij 'aanmelden' onderaan deze pagina of kijk op de opleidingspagina’s.

Waarom een proefstudeerdag

Wat ga je doen

Je krijgt in groepsverband een goede indruk van de opleiding. Een proefstudeerdag is per opleiding verschillend. Je volgt een les. Je doet opdrachten. Of je gaat op excursie. Je wordt altijd begeleid door studenten en docenten.

Je komt erachter hoe een dag van een student eruit ziet. Proeft de dagelijkse sfeer. Maakt kennis met het lesprogramma. En het beroep waarvoor je wordt opgeleid. Je ziet en hoort veel. De manier om te ontdekken of Avans Hogeschool en de opleiding bij je passen. 

Aanmelden

Vind hieronder jouw opleiding en meld je aan voor een proefstudeerdag.