Informatica Associate degree

Deeltijdopleiding in Breda

Deeltijdopleiding in Breda

De Associate degree Informatica leidt je op tot een softwareontwikkelaar die alles weet van softwaredevelopment. Je leert ontwerpen, programmeren, databases modelleren en bedrijfsprocessen analyseren.

Je werkt inmiddels 3 jaar in de ICT en je aast op een baan als softwareontwikkelaar. Want je wilt graag adviseren over de inzet van slimme ICT-oplossingen om zo de organisatie te verbeteren. Met de Associate degree Informatica leg je daarvoor de basis. Daar leer je alles over techniek en hoe je samenwerkt met gebruikers, opdrachtgevers en ICT-collega's.

Jij

Je hebt een voorliefde voor computertechniek en je wilt weten hoe je met die techniek bedrijfsprocessen verbetert. Je werkt al zo'n 3 jaar in de ICT. Daarnaast ben je gestructureerd, kun je goed plannen en heb je analytisch vermogen. Anderen omschrijven jou als ambitieus en gedisciplineerd.

De opleiding Informatica Associate degree

Na de Ad Informatica ga je aan de slag als softwareontwikkelaar. Je bent vertrouwd met front- en back-end development, databases en het analyseren van bedrijfsprocessen. Bovendien weet je hoe je objectgeoriënteerde software ontwerpt en hoe je dat realiseert in formele programmeertalen. Vaardigheden zoals samenwerken, communiceren en projectmatig werken, heb je verder ontwikkeld.

 

Kenmerkend voor deze opleiding

De Associate degree Informatica is kleinschalig en persoonlijk. Als student heb je direct contact met ervaren docenten uit het werkveld. De opleiding bestaat uit modules en sluit nauw aan op de praktijk. Je combineert werkplek-leren met online leren en contactonderwijs. Daarin maak je je eigen keuzes. Je docenten en begeleiders helpen je daarbij.