Communication & Multimedia Design

Voltijdopleiding in Breda

Jouw start bij Communication & Multimedia Design

Nog even en dan start je als student bij onze opleiding. We kijken ernaar uit je te ontmoeten. Een nieuwe fase in je leven breekt aan. Je gaat nieuwe dingen leren. Komt voor nieuwe uitdagingen te staan. En je gaat nieuwe vrienden maken. Een goede start is belangrijk en wij doen er alles aan om jou die goede start te bezorgen.

Door de maatregelen rondom het coronavirus moeten we het dit jaar alleen anders aanpakken dan in andere jaren. De maatregelen veranderen steeds en wij passen ons programma aan op wat wel en niet mag. Daardoor kunnen we je nog niet precies vertellen hoe de start van je opleiding eruit gaat zien. Op deze pagina houden we je zo goed mogelijk op de hoogte. Als er nieuwe informatie beschikbaar is, vind je die hier.

Goed om te weten

Zeker in de eerste periode van het nieuwe studiejaar zal het onderwijs een combinatie zijn van lessen onlinen en lessen op locatie. We doen bovendien ons best om ervoor te zorgen dat jij je studiegenoten waar mogelijk ook in het echt kunt ontmoeten.

Introductie/startweek

Vanaf maandag 24 augustus start jij bij de opleiding Communication & Multimedia Design in Breda. Normaal gesproken zou deze eerste week in het teken van het introductiekamp staan, maar door de Corona-maatregelen zijn we druk bezig om de introductieweek anders vorm te geven. Wees niet bang: er zijn genoeg leuke online, maar ook offline activiteiten te bedenken waarbij je je nieuwe medestudenten en docenten leert kennen! Uiterlijk begin juli ontvang je via je e-mail een digitaal magazine waarin we je meer informatie geven over onder andere jouw start bij CMD Breda.

Belangrijke data

De opleiding Communication & Multimedia Design start vanaf maandag 24 augustus.

Praktische zaken

Uiterlijk begin juli ontvang je via je e-mail een digitaal magazine waarin we je meer praktische informatie geven over jouw start bij de opleiding CMD in Breda. Hierin staat bijvoorbeeld welke boeken je nodig hebt, wat voor laptop je hebt beste kunt gebruiken, het laatste Avansgerelateerde Coronanieuws en stelt de studievereniging zichzelf voor. Houd dus goed je mail in de gaten!

Contact

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Joyce Visee. Dit kan via: intake.acue@avans.nl

Online Magazine

Bekijk het online magazine van de opleiding!

Jouw start bij Communication & Multimedia Design

,