Interessegebied Tech

 • Aarde en Milieu

 • Exact en Informatica

 • Techniek

Naar overzicht opleidingen

Zet jezelf op voorsprong

Of je nu iets met Aarde en Milieu, Exact en Informatica of Techniek wil doen, tech vind je overal. Van het scrollen door je socials, in een paar klikken je nieuwe outfit scoren tot rijden op een elektrische deelscooter of kijken hoeveel data je deze maand nog over hebt.

Bijdragen aan een betere wereld?

Wil je een opleiding doen waarmee je:

 • mensen helpt gezond te blijven
 • producten of diensten verbetert
 • je leefomgeving verduurzaamt
 • een gezonder leefklimaat creëert
 • innovatieve oplossingen voor de toekomst bedenkt?

Is een van je antwoorden ja? Dan past een opleiding in Tech, Aarde en Milieu of Exact en Informatica goed bij jouw toekomstdromen.

Ook dit is Avans Tech

Maak impact met jouw opleiding

Tech is meer dan alleen digitale snufjes. Het speelt ook een rol in de infrastructuur die we gebruiken, de apps die onze drukke Ievens helpen organiseren en de innovatieve ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Tech is overal waar je woont, werkt, studeert en reist. Wil jij nieuwe ideeën bedenken en de wereld om je heen verbeteren? Zet jezelf dan op voorsprong en volg een opleiding in tech.

 • Ontdek het avontuur bij Avans

  Ontdek het avontuur bij Avans

  Bij Avans ga je direct aan de slag met echte uitdagingen uit het dagelijks leven. Je doet onderzoek, voert experimenten uit en brengt theorie meteen in de praktijk. Zo ontwikkel je innovatieve oplossingen voor diverse problemen en ontwikkelingen in de samenleving. Je werkt vaak samen met mensen uit verschillende vakgebieden, zoals de zorg, overheid of het bedrijfsleven. Wil jij bijdragen aan een duurzame, veilige en gezonde leefomgeving? Ontdek nu welke technische opleiding uit het interessegebied Tech, Aarde en Milieu of Exact en Informatica het beste bij jou past.

Avans your future en kies jouw richting

Alle technische opleidingen

Techniek is overal om je heen. Je kunt op heel veel manieren bijdragen aan het oplossen van problemen en verbeteren van de maatschappij. Bekijk alle technische opleidingen en vind de studie die bij je past.

Open dagen

Kom meer te weten over deze opleidingen tijdens een (online) Open dag/avond.

Heb je een vraag?

Student Support weet alles over studeren.

App of bel:

088-5257550


Of stel je vraag via ons contactformulier:

Toch niet wat jij zocht?

Kijk verder bij onze andere interessegebieden.