Publicaties

Publicaties van Expertisecentrum Sustainable Business zijn opgenomen in de HBO-Kennisbank.

Overzicht van publicaties

Jaarverslag ESB 2016

In het jaarverslag 2016 van het Expertisecentrum Sustainable Business (ESB) van Avans Hogeschool vind je informatie over de strategie, activiteiten en prestaties van het expertisecentrum. We laten zien wat de relatie is tussen de opdracht die het expertisecentrum heeft en hoe we daar voor interne en externe stakeholders invulling aan geven. Zo krijg je inzicht in wat het ESB doet en welke resultaten we bereiken.

Het jaarverslag is beschikbaar als online magazine.

Businessplan ESB 2020

Lees hoe het ESB van Avans Hogeschool de komende jaren een bijdrage wil leveren aan verduurzaming van onze economie en maatschappij in het ESB Businessplan2020 ‘Business met een boodschap’.

Nieuwsbrief

Lees meer over de onderstaande onderwerpen in de nieuwsbrief van juni 2018:

  • Bijeenkomst SDG’s in motion van 26 juni in Den Bosch
  • Kennisfestival: een event met de inhoud van een congres met sprekers en workshop die de nieuwste inzichten, inspiratie en praktijkvoorbeelden over Innovatief Organiseren laten zien in de sfeer van een festival
  • HBO Lean Event: Op 11 oktober vindt de conferentie IMPACT2018 plaats. Dit is een samenwerking van 9 hogescholen. Gerenommeerde Lean-denkers en HBO-(oud) studenten zullen best practices presenteren over het toepassen van continu verbeteren in organisaties.
  • Bedrijvenpark Weststad gaat voor circulaire collectiviteit: Maandag 19 juni jl. presenteerden studenten milieukunde van ATGM de resultaten van het Kiem VANG project Afvalstoffenmanagement Weststad. Dat deden ze in de raadszaal van de Gemeente Oosterhout tijdens de BIZ-bijeenkomst van ondernemers van het bedrijvenpark Weststad.


Er is ook meer te lezen over de minor Onderzoek in Sustainable Business, Digitale Technologie en de Arbeidsmarkt, posterpresentaties ESB, nieuwe Lean Green Belts bij AVans en een update over het project SLIC.

Nieuwsbrief juni 2018

Eerdere nieuwsbrieven:


Blijf op de hoogte via onze digitale nieuwsbrief. Meld je aan via info.esb@avans.nl.

Laat uw onderzoek doen door dit Expertisecentrum

Smart Light Concepts

CO2-uitstoot verminderen door slimme openbare verlichting

Naar project