Cursus Systeemontwerp en -ontwikkeling

Systeemontwerp en -ontwikkeling

Jij wilt leren hoe je een softwaresysteem ontwerpt, bouwt en test. Dit leer je in de cursus Systeemontwerp en -ontwikkeling. Na deze cursus kun jij systemen beschikbaar stellen en realiseren en kun je subsystemen bouwen.

Softwaresystemen ontwerpen

Je leert de programmeervaardigheden waarmee je een eenvoudige softwaresysteem ontwerpt. Zodat je als IT-er de digitale transformatie kunt bijhouden. Hierbij staan de onderwerpen low-code en agile softwareontwikkelingen centraal.

Subsystemen bouwen

Naast het ontwerpen van softwaresystemen, leer je in de cursus ook hoe je subsystemen bouwt van bestaande componenten.

Specificaties cursus

Cursusspecificaties
Duur 7 bijeenkomsten in 10 weken
Lesdagen

dinsdag van 14.40 - 17.00 uur en van 18.00 - 20.15 uur

Leslocatie

Breda, Hogeschoollaan 1

Studiebelasting    12 uur zelfstudie per week, naast bijeenkomsten.
De toetsopdracht voer je uit in de praktijk.
Certificaat Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat van deelname. Wil je de volledige opleiding volgen, dan kun je met jouw certificaat mogelijk vrijstellingen krijgen.
Kosten cursus € 1.500  inclusief toetsingskosten en exclusief € 100 aan studiematerialen.
Start dinsdag 9 november 2021
Aanmelden tot 11 oktober 2021

Toelatingseisen

Havo of mbo-diploma niveau 4 en een geschikte werkplek. Als we meer informatie nodig hebben, dan krijg je een aanvullend intakegesprek met de studieloopbaancoach.

21+ Toets

Als je geen van de genoemde diploma's bezit, kun je vanaf 21 jaar worden toegelaten op basis van een assessment, de 21+ Toets. Hiervoor neem je zelf contact op met AOB Compaz. Let op: aan dit assessment zijn kosten verbonden. Sluit je het assessment af met een positief resultaat, neem dan contact met ons op zodat we je inschrijving verder kunnen bespreken.

Aanvullende info

Deze cursus is onderdeel van de bachelor deeltijdopleiding Business IT & Management. Je volgt deze samen met studenten van de 4-jarige deeltijdopleiding. We noemen het hier een cursus, binnen de opleiding hebben we het over een module.

Meer inhoudelijke informatie vind je op ons interne platform Avans Studypath.