Cursus samenwerken in de zorg

Samenwerken in een zorgteam

Met de cursus Samenwerken in een zorgteam leer je de personele bezetting van een zorgteam in kaart te brengen en zo nodig te verbeteren. Hiermee bied je de betreffende klantgroep de zorgverlening die nodig of afgesproken is.

Advies over in-, door- en uitstroom

Je geeft de leiding advies over in-, door- en uitstroom van zorgmedewerkers. Je maakt een formatieplan voor een werkeenheid naar keuze, zodat deze medewerkers zorg kunnen bieden.

Na deze cursus kun je als (beginnend) leidinggevende de personele bezetting van een zorgteam in kaart brengen en zo nodig verbeteren.

Specificaties cursus

Cursusspecificaties  
Duur 7 bijeenkomsten in 7 weken
Lesdagen

Donderdagochtend/-middag van 8.45 – 16.00 uur

Leslocatie Breda, Hogeschoollaan 1
Studiebelasting 16 uur zelfstudie per week, naast bijeenkomsten
Toetsing Schriftelijk verslag
Certificaat Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat van deelname. Wil je de volledige opleiding volgen, dan kun je met jouw certificaat mogelijk vrijstellingen krijgen.
Kosten cursus € 1.815
Kosten studiematerialen € 60 (licentie online leerplatform)
Start Week van 26 augustus 2024*
Aanmelden tot 30 juni 2024*

* Onder voorbehoud

Toelatingseisen

Wij adviseren een havo- of mbo niveau 4-diploma en een relevante werkplek om de studieopdrachten uit te voeren. Als je vragen hebt of je aanmeldt, krijg je een adviesgesprek met de studieadviseur, zodat je zeker weet dat de cursus goed aansluit.

Aanvullende info

Deze cursus is onderdeel van de Associate degree deeltijdopleiding Management in de Zorg. Je volgt deze samen met studenten van de tweejarige deeltijdopleiding. We noemen het hier een cursus, binnen de opleiding hebben we het over een module.

Cursusvoorwaarden

Je hebt als cursist verschillende rechten en plichten. Lees meer over de cursusvoorwaarden.