Klantreisoptimalisatie

Bij de cursus Klantreisoptimalisatie leer je kijken vanuit de klant. Je verzamelt informatie en data om de klantbeleving te verbeteren. Met als doel lagere kosten en loyalere klanten.

Breng de klantreis in beeld

Leer hoe je de klantreis en klantbeleving in kaart brengt. De ervaringen die je klanten hebben als ze een product of dienst bij jou afnemen. Hoe gebruik je daar de beschikbare klantervaring en data bij, van binnen en buiten je bedrijf. Je leert hoe je, samen met collega’s, de organisatie kunt versterken. Zo verbeter je de klantbeleving en realiseer je klantdoelen zoals aankoop, retentie, aanbeveling en tevredenheid.

Meer tevreden klanten

Na deze cursus kun je een klantreis onderzoeken en heb je inzicht in de zogenaamde moments of truth. Dat zijn de momenten waarop de klant de keuze maakt bij jouw bedrijf te blijven of over te stappen naar een concurrent.

Specificaties cursus

Cursusspecificaties  
Duur 7 bijeenkomsten in 10 weken
Lesdagen

Maandag vanaf 14.40 uur (Breda)
Donderdag vanaf 14.40 uur (Den Bosch)

Leslocatie

Breda, Hogeschoollaan 1
Den Bosch, Onderwijsboulevard 215

Studiebelasting    12 uur zelfstudie per week, naast bijeenkomsten.
De toetsopdracht voer je uit in de praktijk.
Certificaat Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat van deelname. Wil je de volledige opleiding volgen, dan kun je met jouw certificaat mogelijk vrijstellingen krijgen.
Kosten cursus € 1.500,  inclusief toetsingskosten
Start Maandag 18 april 2022, Breda
Donderdag 21 april 2022, Den Bosch
Aanmelden tot 21 maart 2022

Toelatingseisen

Havo of mbo-diploma niveau 4 en een geschikte werkplek. Als we meer informatie nodig hebben, dan krijg je een aanvullend intakegesprek met de studieadviseur.

21+ Toets

Als je geen van de genoemde diploma's bezit, kun je vanaf 21 jaar worden toegelaten op basis van een assessment, de 21+ Toets. Hiervoor neem je zelf contact op met AOB Compaz. Let op: aan dit assessment zijn kosten verbonden. Sluit je het assessment af met een positief resultaat, neem dan contact met ons op zodat we je inschrijving verder kunnen bespreken.

Aanvullende info

Deze cursus is onderdeel van de Bachelor of Associate degree deeltijdopleidingen Commerciële Economie, Marketing Management en Ondernemerschap & Retail Management. Je volgt deze samen met studenten van de twee- of vierjarige deeltijdopleiding. We noemen het hier een cursus, binnen de opleiding hebben we het over een module.

Meer inhoudelijke informatie vind je op ons interne platform Avans Studypath.