Huidige en gewenste organisatie-identiteit

De cursus Huidige en gewenste organisatie-identiteit draait om de identiteit en het imago van een organisatie. Je adviseert hoe ze haar eigenheid en merk overtuigend en onderbouwd visualiseert en bewaakt.

Als communicatieprofessional adviseer je een organisatie hoe ze haar eigenheid en corporate merk op een overtuigende en onderbouwde manier visualiseert en bewaakt.

Verschil tussen identiteit en imago

Je zorgt ervoor dat de identiteit overeenkomt met hoe de organisatie daadwerkelijk is en wil zijn. Daarvoor analyseer je de gewenste en werkelijke identiteit van de organisatie en haar imago. Je gaat na of daar verschillen tussen zijn.

Specificaties cursus

Cursusspecificaties
Duur 6 bijeenkomsten in 10 weken
Lesdagen

Dinsdag van 14.40 – 22.00 uur (Den Bosch)
Woensdag van 14.40 - 22.00 uur (Breda)

Leslocatie

Den Bosch, Onderwijsboulevard 215
Breda, Hogeschoollaan 1

Studiebelasting    16 uur zelfstudie per week, naast bijeenkomsten.
De toetsopdracht voer je uit in de praktijk.
Certificaat Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat van deelname. Wil je de volledige opleiding volgen, dan kun je met jouw certificaat mogelijk vrijstellingen krijgen.
Kosten cursus €1.500,  inclusief toetsingskosten en exclusief €30 aan studiematerialen

Dinsdag 19 april 2022, Den Bosch
Woensdag 20 april 2022, Breda

Aanmelden tot 21 maart 2022

Toelatingseisen

Havo of mbo-diploma niveau 4 en een geschikte werkplek. Als we meer informatie nodig hebben, dan krijg je een aanvullend intakegesprek met de studieadviseur.

21+ Toets

Als je geen van de genoemde diploma's bezit, kun je vanaf 21 jaar worden toegelaten op basis van een assessment, de 21+ Toets. Hiervoor neem je zelf contact op met AOB Compaz. Let op: aan dit assessment zijn kosten verbonden. Sluit je het assessment af met een positief resultaat, neem dan contact met ons op zodat we je inschrijving verder kunnen bespreken.

Aanvullende info

Deze cursus is onderdeel van de Bachelor en Associate degree deeltijdopleiding Communicatie. Je volgt deze samen met studenten van de twee- of vierjarige deeltijdopleiding. We noemen het hier een cursus, binnen de opleiding hebben we het over een module.

Meer inhoudelijke informatie vind je op ons interne platform Avans Studypath.