C# development en agile

De cursus C# development en agile leert je met de programmeertaal C# op een iteratieve wijze software applicaties ontwikkelen voor verschillende toepassingen binnen het veel gebruikte .NET platform.

Softwarematige informatiesystemen

Informatiesystemen spelen een grote rol bij bedrijven en organisaties. Het realiseren van een softwarematig informatiesysteem begint bij het opstellen van eisen en wensen. Deze neem je op in diverse ontwerpen waarmee je de software realiseert, test, implementeert en beheert.

Na deze cursus kun je met de programmeertaal C# objectgeoriënteerde software ontwikkelen voor verschillende platforms en apparaten. Dat doe je op een agile manier, waarvoor je standaard modelleertechnieken, de ontwikkeltechnologie .NET, design patterns, SCRUM en het objectgeoriënteerde programmeerparadigma gebruikt. Ook kun je een methodisch onderbouwd onderzoeksadvies uitbrengen.

Belangrijke onderdelen

  • Analyse van bedrijfsprocessen binnen een .NET ontwikkelomgeving in een gestructureerde maar onvoorspelbare context
  • Agile projectbeheer, ontwikkeling, ontwerpen en realisatie van een complex softwaresysteem binnen een .NET ontwikkelomgeving in een gestructureerde maar soms onvoorspelbare context
  • Onderzoek met advies voor een softwaresysteem in een gestructureerde maar onvoorspelbare context.

Specificaties cursus

Cursusspecificaties  
Duur 14 bijeenkomsten in 20 weken
Lesdagen Dinsdag van 14.40 – 20.15 uur of
Donderdag van 14.40 – 20.15 uur
Leslocatie Breda, Hogeschoollaan 1
Studiebelasting 8-10 uur zelfstudie per week, naast bijeenkomsten.
Certificaat Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat van deelname. Wil je de volledige opleiding volgen, dan kun je met jouw certificaat mogelijk vrijstellingen krijgen.
Kosten cursus € 3.000 inclusief toetsingskosten
Kosten studiematerialen € 150
Start Januari 2024*
Aanmelden tot December 2023*

* Onder voorbehoud

Toelatingsadvies

Wij adviseren een havo- of mbo niveau 4-diploma en een relevante werkplek om de studieopdrachten uit te voeren. Als je vragen hebt of je aanmeldt, krijg je een adviesgesprek met de studieadviseur, zodat je zeker weet dat de cursus goed aansluit.

Aanvullende info

Deze cursus is onderdeel van de deeltijdbacheloropleiding Informatica. Je volgt deze samen met studenten van de vierjarige deeltijdopleiding. We noemen het hier een cursus, binnen de opleiding hebben we het over een module.

Cursusvoorwaarden

Je hebt als cursist verschillende rechten en plichten. Lees meer over de cursusvoorwaarden.