Werken als IT-er bij Avans

IT can be you

150 IT’ers werken samen aan de ontwikkeling van de IT-organisatie van de toekomst. Zij ontwikkelen innovatieve apps en werken in dedicated scrumteams. Ook jij kan daar aan deelnemen. Wat je ook doet binnen IT, je maakt impact voor heel Avans.

Razendsnelle ontwikkeling

De wereld om ons heen verandert razendsnel door digitalisering en technologische ontwikkelingen. Met ons onderwijs spelen we hierop in. We willen studenten meer flexibiliteit, nieuwe vormen van onderwijs en praktische tools bieden. Technologie, data en innovaties zijn daarbij onmisbaar. Net als collega’s die hiermee onze organisatie toekomstgericht willen maken.

 • Werken bij Avans:

  • Ruimte voor jouw ontwikkeling
  • Kennis delen met collega's
  • Een goede werk-privé balans 
  • Contact met de eindgebruiker van jouw product

  Werken bij Avans:

IT-organisatie van de toekomst

We zijn ambitieus, dus continu bezig met verbeteren. Om dat mogelijk te maken werken onze dedicated scrumteams aan een breed scala van technologische toepassingen. Omdat jij als IT’er de kennis in huis hebt, werk je graag mee aan de IT-organisatie van de toekomst. Je bouwt bijvoorbeeld mee aan de studentenwelzijns-app, die meer is dan een doorsnee monitoring-tool. Of je levert een bijdrage aan AvansConnect, een omgeving waar docenten, studenten en het werkveld elkaar online ontmoeten en met elkaar samenwerken.

Multidisciplinair samenwerken

Of je nu Product owner, Scrum master, Functioneel beheerder, Tester, UX-designer of Mendix ontwikkelaar bent, je werkt multidisciplinair samen in dedicated scrumteams. Scrumteams zijn snel, wendbaar, zelfsturend en continu met vernieuwing en verbetering bezig. Je leert van elkaar en helpt elkaar verder. Bovendien weet je waar je het voor doet, want je staat in nauw contact met de eindgebruikers: studenten, docenten en medewerkers.

Avans maakt een grote sprong voorwaarts in digitale transformatie. Met jouw kennis kun jij daarin het verschil maken.

Vacature alert

Zit jouw vacature er niet tussen? Schrijf je in voor onze vacature alert service en blijf op de hoogte.

Vragen?

Wil je meer weten over Avans als IT-werkgever? Onze HR-collega's beantwoorden al jouw vragen.

Stuur je vraag naar: solliciteren@avans.nl