Ontwikkel je talent

We willen onszelf blijven ontwikkelen en we kijken altijd waar het nog beter kan. Met een open blik en oog voor andere zienswijzen. We volgen actualiteiten en nieuwe ontwikkelingen. Steeds met de focus op leren en professionaliseren.

Professionaliseren

In onze functioneringscyclus werk je aan jouw eigen ontwikkeling. We bieden trainingen, workshops en coaching aan om je persoonlijk verder te ontwikkelen en te professionaliseren. 

We baseren ons aanbod op de speerpunten van Avans. En op de vraag vanuit onze medewerkers. We hebben een intern team voor leren en ontwikkelen Ontwikkelen@avans, een team dat samenwerkt met deskundigen van binnen en buiten de organisatie. Zoals ons Leer- en Innovatiecentrum, waar alles draait om onderwijsontwikkeling en onderwijskundige expertise. 

Verhalen

Lees ook de verhalen van medewerkers die over hun loopbaanstappen binnen Avans vertellen. Hun verhalen geven een beeld van de mogelijkheden bij Avans. 
Emmy Bluemink is adjunct-directeur van de Academie voor Communicatie & User Experience. Zij vertelt over intern van baan veranderen. Dat overkomt je natuurlijk niet zomaar. Je moet ook stappen zetten, risico’s nemen en je nek uitsteken.
René van der Burgt begon als netwerk- en systeembeheerder bij DIF en werkte als ICT- en communicatieadviseur bij DMCS voordat hij voor het docentschap koos.  
Imke van Gaal
is programmamanager van Avans Duurzaam. Ze zet graag nieuwe stappen om te blijven leren. Avans biedt ook die mogelijkheid. Daar moet je wel wat voor doen en uit je comfortzone stappen. Dat is best lastig, maar het levert ook veel op.