We zijn er voor je

Starten met je hbo-opleiding kan best spannend zijn. Wij beantwoorden jouw vragen en begeleiden je waar nodig.

De huidige coronamaatregelen zorgen ervoor dat de start van je studie er anders uit zal zien dan in voorgaande jaren. We doen er uiteraard alles aan om jouw start bij Avans Hogeschool zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Op de opleidingspagina vind je onder ‘Kom langs’ meer informatie over hoe jouw opleiding dit organiseert.

Begeleiding op maat

Avans Hogeschool biedt studenten ook begeleiding op maat aan. Bijvoorbeeld als je topsport wilt combineren met een opleiding. Of als er sprake is van een functiebeperking. Ook met vragen over je studieloopbaan en alles wat daarmee samenhangt, kun je bij ons terecht.