Het onderwijs

Je krijgt in ieder geval tot en met januari 2021 hybride onderwijs: een goede mix van onderwijs op locatie en online onderwijs. Alleen bij de opleidingen Finance & Control International en International Business in Breda krijg je in deze periode volledig online onderwijs.

Zoveel mogelijk les op de locatie

Het is belangrijk dat je als nieuwe student persoonlijk contact hebt met je medestudenten en docenten. Binnen de richtlijnen van de overheid zorgen we ervoor dat je zoveel mogelijk les krijgt op de Avanslocatie. Dat geldt natuurlijk ook voor praktijk- en vaardigheidslessen. Veiligheid staat daarbij altijd voorop. Bekijk de richtlijnen die gelden op locaties van Avans (pdf).

De opleidingen Finance & Control International en International Business in Breda zijn volledig online. Start je bij één van deze opleidingen, dan krijg je een speciale online introductie om je medestudenten en docenten te leren kennen. Ook tijdens de online lessen zorgen we voor zoveel mogelijk contact.

We houden rekening met het rooster

Lessen zijn zoveel mogelijk in hetzelfde lokaal, er zijn looproutes aangebracht en er wordt extra schoongemaakt. De lesroosters zijn afgestemd op de maatregelen voor ov-reizen voor studenten. Avans maakt afspraken met de regionale vervoerders en andere onderwijsinstellingen om het ov zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de roosters. Je krijgt jouw lesrooster van je opleiding.

Avans One studentenapp

Als je start bij Avans Hogeschool krijg je toegang tot Avans One! De officiële studentenapp waarin je jouw persoonlijke rooster, studieresultaten en het laatste nieuws bij de hand hebt. De app helpt je om je studie slimmer te organiseren.

 

Avans One maakt het jou gemakkelijk

In de agenda zie je in 1 scherm je lesrooster, toetsrooster, deadlines en outlookagenda. Met de app:

  • volg je jouw studievoortgang, studiepunten en studieresultaten
  • heb je de contactgegevens van je docent bij de hand en kun je jouw rooster vergelijken met dat van je docent
  • zoek je snel de bus- en treintijden vanaf jouw leslocatie op
  • vind je ook je collegekaart, die heb je dus altijd bij de hand 
  • hoef je niet meer in te loggen op verschillende systemen.

Vanaf het nieuwe studiejaar beschikbaar in de App- en Playstore.
Nieuwsgierig geworden? Bekijk meer informatie over Avans One.