Open dag voltijd/duaal 13 november 2021

Roosendaal, 's-Hertogenbosch, Breda en Tilburg

We kijken ernaar uit om jou met één van je ouders weer op onze locaties te ontvangen. Kom naar de Open dag om te ervaren, ontmoeten en sfeer te proeven. Ontdek welke opleiding en of studeren bij Avans bij je past.

Het programma

Op de Open dag zijn er geen opleidingspresentaties. De presentaties volg je tijdens de online Open avonden op 2, 3 en 4 november. Op de Open dag bezoek je de opleiding(en) waar je na de online presentatie meer over wilt weten. Je gaat ervaren of die opleiding ook echt iets voor je is. Je ontmoet de docenten en studenten en gaat met ze in gesprek. Proef meteen de gezellige sfeer. Weet je nog niet precies welke opleidingen jou aanspreken? Ook dan helpen we je op de Open dag een stapje verder in je studiekeuze.

Meld je aan! Je krijgt dan vanzelf bericht als het programma op 5 november online komt en je je programma kunt samenstellen.

Online Open avond

Kom naar de online Open avond op 2, 3 en 4 november. En volg presentaties van de opleidingen. Zo weet jij welke opleiding bij je past en waar je meer over wilt weten tijdens de Open dag. Meld je hier aan.

Open dag voltijd/duaal 13 november 2021

Open dag voltijd/duaal 13 november 2021

, Breda, 's-Hertogenbosch, Tilburg

Aanmelden