Evenementen

Filter: Toekomst Verleden

HZT speelt De achterkant van Breda voor Avans

-

In oktober worden alle studenten en medewerkers van Avans uitgenodigd voor de bijzondere voorstelling De achterkant van Breda van Het Zuidelijk Toneel.

Bekijk evenement

Lunchlezing: Inspiratie en inzichten voor frontlijnwerkers aan de hand van (straat)fotografie.

-

Het Expertisecentrum Veiligheid verzorgt een lunchlezing op donderdag 31 oktober bij Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch, locatie Onderwijsboulevard 215. De ontvangst is om 12.15 uur, de bijeenkomst duurt tot ± 13.45 uur, inclusief lunch.

Bekijk evenement

Congres De voortdurende actualiteit van eergerelateerd geweld

-

Geweld uit naam van de familie-eer. Daarover gaat het congres dat het Expertisecentrum Veiligheid op dinsdag 12 november organiseert, voor en door ervaren professionals.

Bekijk evenement

Studiemiddag Weerbaarheid van professionals in de veiligheidszorg

-

Professionals in de veiligheidszorg houden zich bezig met preventie, aanpak, opsporing en vervolging van vaak complexe casuïstiek. Het is ook belangrijk dat professionals weerbaar zijn, dat wil zeggen dat zij in staat zijn om onder moeilijke omstandigheden te kunnen blijven functioneren.

Bekijk evenement

Jaarcongres Expertisecentrum Veiligheid: Uit de comfortzone

-

Het congres van het Expertisecentrum Veiligheid van Avans Hogeschool op donderdag 19 december 2019, staat dit jaar in het teken van het thema ‘Uit de comfortzone’ professioneel handelen in een snel veranderend krachtenspel.

Bekijk evenement

Laat uw onderzoek doen door dit Expertisecentrum

Vacature lector Moeilijk bereikbare groepen & veiligheid

Naar vacature