, door 

Lees het online magazine van FPE: Schitterende Successen 2023

Met trots presenteren we ons online magazine, 'Schitterende Successen 2023'. Dit is geen stoffig jaarverslag, maar een dynamische en inspirerende publicatie die de hoogtepunten van het afgelopen jaar in de schijnwerpers zet.

Future-Proof Education magazine

In 'Schitterende Successen 2023' vieren we onze prestaties en laten we je kennismaken met de vele initiatieven en innovaties die onze organisatie tot een unieke plek maken. Natuurlijk zijn er ook mislukkingen geweest; deze horen nu eenmaal bij het groeiproces en bieden waardevolle lessen. Toch ligt de nadruk van dit magazine op de successen die ons allen motiveren en inspireren.

Samenwerken

Bij FPE staat samenwerken centraal. Het is een omgeving waar hard gewerkt wordt aan toekomstbestendig onderwijs, maar waar ook ruimte is voor plezier en creativiteit. Samen bouwen we aan een betere toekomst en dit magazine weerspiegelt die gezamenlijke inzet en het enthousiasme waarmee we onze doelen bereiken.

We nodigen je van harte uit om "Schitterende Successen 2023" te lezen en jezelf te laten inspireren door de verhalen en prestaties die het afgelopen jaar zo bijzonder hebben gemaakt.

Cover - Future-Proof Education: Schitterende Successen 2023