Pepijn Weijl

Wat ik fijn vind aan deze opleiding, is dat het een gezonde dosis creativiteit mengt met het bedrijfsleven.

Creativiteit in het bedrijfsleven

“Wat ik fijn vind aan deze opleiding, is dat het een gezonde dosis creativiteit mengt met het bedrijfsleven,” vertelt Pepijn. “Tijdens de opleiding heb ik met verschillende creatieve tools kunnen werken. En ik heb zelf tools mogen ontwikkelen. Die gaan me straks helpen mijn eigen bedrijf te starten."

"Ook leuk is dat we ieder blok starten met een nieuw project. Dan gaan we met een vraagstuk van een grote onderneming aan de slag. Bedrijven zoals de Rabobank, ProRail en de Nederlandse Loterij komen tijdens de opleiding voorbij. Zo kun je als student al een kijkje nemen en zien waar deze bedrijven in de dagelijkse bedrijfsvoering tegenaan lopen.”

Docenten zijn toppers

“Vanaf het tweede jaar krijg je de kans om projecten binnen een eigen onderneming te doen. Dat vond ik echt de leukste projecten van de hele opleiding. Je leert hier zo veel! Dat komt mede doordat je in het diepe gegooid wordt en je als business innovator zelf op zoek gaat naar mogelijkheden. En de docenten hier zijn echt toppers. Ze zijn deskundig en staan altijd voor je klaar. Ze denken met je mee en laten je verschillende kanten ervaren. Zo kun je zelf altijd de beste keuze maken.”

App ontwikkelen

“Op dit moment zit ik in het laatste jaar van Business Innovation. Ik doe nu een meewerkstage, hierna begin ik aan mijn afstudeerstage. Mijn meewerkstage doe ik bij een snel groeiende, fintech startup in Amsterdam. We ontwikkelen een nieuwe betaal-app voor de horeca, die we in de markt gaan zetten."

"Ik krijg gelukkig veel vertrouwen en kansen. Ik denk bijvoorbeeld mee op technisch gebied. Mag testen in de markt. Ik maak uitingen voor marketing en branding. En ik organiseer creatieve sessies. Wie wil dat nu niet?”

Overal innovatie

“Innovatie vind je binnen iedere markt en organisatie. Als business innovator leer je deze kansen te zien en ga je duurzame waarde creëren.”