Verbouwplannen EKP-gebouw helaas vertraagd

De verbouwplannen van het EKP-pand aan de Parallelweg in ’s-Hertogenbosch lopen helaas verdere vertraging op. Omdat nog niet bekend is wanneer Avans een vergunning kan verwachten, moeten we de grote verbouwing voorlopig uitstellen. We kijken daarom nu wat er op korte termijn aan de gebouwinrichting aangepast moet worden, zodat studenten en docenten hier de komende tijd op een goede manier kunnen studeren en werken.

Verbouwing EKP-gebouw

Studenten van onze kunstacademie St. Joost studeren op deze Bossche locatie sinds de zomer van 2017. Ook studenten Business Innovation studeren inmiddels deels op deze locatie. Als het qua planning haalbaar is, dan zou de opleiding Business Innovation mogelijk al begin 2024 volledig kunnen verhuizen naar het EKP-gebouw. Samen met docenten en studenten van St. Joost en Business Innovation inventariseren we nu wat er op korte termijn nodig is om dit te realiseren. 

Als de verbouwing op termijn klaar is, verhuist ook de Koningstheateracademie volledig naar het EKP-pand aan de Parallelweg. Dan zijn alle Bossche opleidingen van St. Joost, Business Innovation en de Cabaretopleiding gevestigd in het EKP-pand.

Avans betreurt vertraging

Avans betreurt het dat we de betreffende studenten en docenten op dit moment geen duidelijkheid kunnen bieden over de verbouwplanning. Het is niet bekend hoe lang de vertraging duurt. Uiteraard doet Avans er alles aan om de vertraging te beperken, maar de vertraging ligt grotendeels buiten onze cirkel van invloed.

Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht? Mail dan naar [email protected].