8 maart: Webinar Kritisch LEREN denken

Op vrijdag 8 maart verzorgen lector Brein en Leren Peter Verkoeijen en associate lector Anita Heijltjes een webinar Kritisch LEREN denken.

Een kritisch denkvermogen ontwikkelen is misschien wel belangrijker dan ooit. Hoe moeten studenten antwoorden vinden op levensvragen binnen een samenleving waarin steeds meer verschillende informatie en meningen beschikbaar zijn? Hoe moeten ze keuzes maken over hun toekomstige carrière in een arbeidsmarkt die steeds sneller verandert? Hierin is een rol weggelegd voor het beroepsonderwijs.

Docentvaardigheden

In dit webinar staan Peter Verkoeijen en Anita Heijltjes stil bij de vraag hoe je kritisch denken ontwikkelt. Daarnaast zullen zij laten zien hoe je dit kunt stimuleren en wat dit betekent voor het onderwijs en voor de vaardigheden van docenten. Het webinar wordt aangeboden door expertisecentrum beroepsonderwijs (ecbo).

Voor wie

Het webinar is vooral bedoeld voor mbo-docenten, maar het is ook heel waardevol voor hbo-docenten.

Wanneer

Het webinar vindt plaats op vrijdag 8 maart van 12.00 tot 13.00 uur.

Aanmelden

Meld je aan voor het gratis webinar. Nadat je een account hebt aangemaakt, krijg je een link waarmee je het webinar kunt bekijken. Je kunt van tevoren en tijdens het webinar vragen stellen aan Peter en Anita. Kijk voor meer informatie op ecbo.nl.