Online Open avonden voltijd/duaal 2, 3 en 4 november

Roosendaal, 's-Hertogenbosch, Breda en Tilburg

Bezoek onze online campus tijdens de Open avonden op 2, 3 en 4 november. Volg de presentaties van de voltijd- en duale opleidingen waarover jij meer wilt weten.

Het programma

Op de online campus geeft iedere opleiding op verschillende avonden en tijdstippen een presentatie. Zo is er voor jou altijd een geschikt moment om een opleidingspresentatie te volgen. Ook zijn er presentaties waarin studenten je vertellen over de overstap vanuit het mbo of havo/vwo naar het hbo. Aan het einde van alle presentaties is er voldoende tijd om je vragen te stellen.

Meld je aan. Je krijgt dan een mail van ons zodra het programma bekend is. Dan kun je de presentaties kiezen die jij wilt volgen.

Open dag op locatie

Kom naar onze locaties tijdens de Open dag op 13 november. Proef de sfeer van onze school en ontmoet onze docenten en studenten. Vanaf half september kun je je hiervoor aanmelden.

Online Open avonden voltijd/duaal 2, 3 en 4 november

,