Nieuws

Expertisecentrum Veiligheid: een bijzonder jaar

19 april 2021, door Onderzoek

Het jaarverslag 2020 van het Expertisecentrum Veiligheid is gereed. Naast een infographic, waarin je in één oogopslag ziet wat de resultaten zijn van het afgelopen jaar, tonen we via reflecties vanuit de verschillende lectoraten hoe we ons ontwikkelen, welke onderzoeken en projecten er lopen en hoe we samenwerken met het onderwijs en het werkveld.

Lees verder

Tweede kamer ontvangt Monitor Agressie en Geweld Openbaar Bestuur

15 januari 2021, door Onderzoek

In opdracht van de Vaste Kamercommissie voor Binnenlandse Zaken van de Tweede Kamer voerde het lectoraat Ondermijning van Avans Hogeschool onderzoek uit. Het rapport is op 14 januari 2021 aan de commissie aangeboden.

Lees verder

Drukbezocht Online Jaarcongres Expertisecentrum Veiligheid

18 december 2020, door Onderzoek

Ook dit jaar was er weer veel belangstelling voor het Jaarcongres van het Expertisecentrum Veiligheid. Professionals, docenten, onderzoekers en studenten namen op 17 december deel aan deze online bijeenkomst, die dit jaar in het teken stond van ‘Indicatoren en vroegsignalering’.

Lees verder

Jaarcongres Expertisecentrum Veiligheid

8 oktober 2020, door Onderzoek

Ieder jaar sluit het Expertisecentrum Veiligheid (EV) met het werkveld, docenten en studenten het jaar af met een congres. Dit jaar staat het thema ‘Indicatoren en vroegsignalering’ centraal.

Lees verder

Criminele invloed op bedrijven door corona

16 juni 2020, door Onderzoek

Criminelen zien door de coronacrisis hun kans schoon om invloed te verwerven in bedrijven. Ze maken daarbij misbruik van de hoge financiële druk en de kwetsbare positie van ondernemers.

Lees verder