Projecten

Innovation Cooker

Innovation Cooker

Ongeveer 30 studenten van verschillende opleidingen van Avans Hogeschool en HAS Hogeschool ontwierpen met category managers van Albert Heijn nieuwe strategieën en concepten voor de afdeling Merchandising & Sourcing.

In slechts 2 dagen werden met de creativiteit en onbevangenheid van de studenten en de expertise en ervaring van de professionals ideeën bedacht en uitgewerkt. Een mooi voorbeeld van het verbinden van het onderwijs met de buitenwereld.

Multidisciplinair

Na een gezamenlijke aftrap gingen studenten in groepen met vraagstukken over productkwaliteit, promotie en verpakking aan de slag. Iedere groep bestond uit een category manager en studenten van Advanced Business Creation, Small Business and Retail Management, Communicatie en Multimedia Design en Food Innovations.

Award 

De teams sloten de Innovation Cooker af met het presenteren van hun ideeën aan een jury. Daarin namen unit managers van Albert Heijn en directeuren van HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen en Avans Ondernemerscentrum zitting.

De meest creatieve en innovatieve oplossing werd met een award bekroond. Mogelijk kom je dat idee over een jaar in de winkel tegen.