Nieuws

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten organiseert samen met de Werkplaatsen Sociaal Domein en ZonMw de PraktijkVoorbeeldenParade. Op 3 dagen in september en oktober laten gemeenten en hun maatschappelijke partners zien wat zij waarmaken in het sociaal domein.

Op de Paradedagen is plaats voor succesvolle voorbeelden, voor verrassende bewonersinitiatieven, ontbijtsessies met ouders en jongeren, samenwerking tussen domeinen, gemeentelijke voorbeelden van integraal werken, intergenerationele problematiek en nog veel meer.

De Parades zijn op maandag 24 september in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, op maandag 1 oktober in het Evoluon in Eindhoven en op maandag 8 oktober in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle. Ze beginnen om 9.30 uur en eindigen om 16.30 uur.

Programma

De precieze invulling van het programma verschilt per dag. Op elke dag kun je kiezen uit ruim 30 sessies, verdeeld over 3 rondes. De sessies hebben verschillende werkvormen. Denk aan een interactieve sessie, een masterclass of een persoonlijk verhaal. Op de website van de Paradedagen staan de 3 programma’s beschreven.

Inschrijven

Het aantal plaatsen per Paradedag is beperkt. Aanmelden kan via de website. Deelname kost € 50, exclusief btw. Heb je vragen? Mail dan naar [email protected].