Nieuws

De achtste editie van de Dutch Happiness Week vindt vanaf 12 maart plaats, dit jaar online. Michael Echteld (lector Zorg rond het Levenseinde) en Rutger van Eijken (docent-onderzoeker van hetzelfde lectoraat) verzorgen een online lunchlezing over de zorgzame samenleving.

Ruim een week is er op alle mogelijke manieren aandacht voor het thema geluk, door middel van lezingen, voorstellingen en workshops.

Die worden gegeven door onder anderen cabaretier Guido Weijers, theatermaker Tjerk Ridder die met een ezel van Parijs naar Groningen liep en van Erick Mijnster, die in één ruk van het meer van Genève naar de Middellandse Zee fietste. Zowel studenten als medewerkers van Avans kunnen inschrijven.

Lunchlezing

Op 18 maart Michael Echteld (lector Zorg rond het Levenseinde) en Rutger van Eijken (docent-onderzoeker lectoraat Zorg rond het Levenseinde) een online lunchlezing over de zorgzame samenleving.

Daarnaast verzorgen Han Blankert en Lisa Harmsen van de expertisegroep Brein & Leren het interactieve webinar Dare to be unhappy. Ze nemen hun publiek mee op een reis langs het bewuste en onderbewuste brein en proberen inzicht te bieden in hoe patronen waar we ons niet van bewust zijn, ons (on)geluk beïnvloeden.

Aanmelden voor de Dutch Happiness Week kan hier.