Nieuws

Avans en NHTV bundelen op 13 september hun krachten tijdens het Grootste Kennisfestival van Nederland in Breda. De hogescholen vullen gezamenlijk een festivaltent met sprekers.

Kennisfestival Breda - duurzame innovatie - Avans Hogeschool

Het Grootste Kennisfestival is een evenement gericht op bezoekers die zich interesseren voor nieuwe manieren van werken, verbinden, ondernemen en organiseren.Er is ook plaats voor muziek en eten en drinken. In september vindt het festival voor het eerst plaats in Breda na eerdere edities in onder meer Groningen en deze week Deventer.

Zichtbaarheid

“Als onderwijsinstelling moet je zichtbaar zijn in de samenleving”, zegt Rick Bastiaanssen, netwerk- en relatiemanager van de Academie voor Algemeen en Financieel Management en een van de aanjagers achter de betrokkenheid van Avans bij het festival.

Bastiaanssen ziet in het Grootste Kennisfestival een mooie gelegenheid voor Avans om informatie te delen. “Samen met de NHTV hebben we een goede line-up van expertise van beide hogescholen”, zegt Bastiaanssen.

Duurzaam

Duurzaamheid staat centraal bij de medewerkers die namens Avans spreken zoals Kaj Morel, betrokken bij het Avans Ondernemerscentrum, die het gaat hebben over betekenisvol ondernemen. Lector Jack Doomernik heeft het over duurzame energie en beïnvloeding van gedrag en Tonnie van der Zouwen neemt de festivalbezoekers mee in de wereld van duurzaam organiseren.