Wiskundecursus

Je zit in het laatste jaar van de havo, vwo of het mbo en gaat volgend jaar een technische opleiding volgen bij Avans Hogeschool. Wil je jouw kennis over wiskunde bijspijkeren? Schrijf je dan in voor deze cursus.

De wiskundecursus is met name nuttig als je een mbo-achtergrond hebt of als je van de havo komt zonder wiskunde B in je vakkenpakket. Wij weten uit ervaring dat het helpend is om jouw kennis te verhogen voordat je begint met je studie. De cursus is geschikt als je 1 van deze opleidingen gaat volgen:

Deze wiskundecursus is een online zelfstudie met begeleiding. Je volgt dus geen klassikale lessen. Je kiest zelf het moment waarop je de cursus volgt en krijgt persoonlijke begeleiding van onze docenten. Zo sturen we bij op ieders eigen niveau en leer je zelfstandig te studeren. Dit wordt op het hbo ook van je verwacht. Je ontvangt een bericht van je docent over welke hoofdstukken en onderdelen je kunt bestuderen. Als je bent gestart heb je tussentijds contact over de voortgang.

Kosten 

De wiskundecursus is kosteloos, behalve het boek dat je zelf aanschaft. 

Boeken

Voor deze cursus heb je het volgende boek nodig: 

Blankespoor, de Joode, Sluijter. Toegepaste wiskunde voor het hoger onderwijs - Inleiding. ThiemeMeulenhoff. ISBN: 9789006144659. Bestel hier >

Vragen

Voor vragen over de cursus kun je contact met ons opnemen per e-mail: [email protected].

Aanmelden

Aanmelden voor de wiskundecursus kan helaas niet meer. Dit is komend schooljaar weer mogelijk.