Studeren in deeltijd 

Je overweegt om een van onze deeltijd-hbo-opleidingen te gaan volgen. Je hebt een leuke baan, maar je wilt méér. Je wilt je blijven ontwikkelen. Doorgroeien in je werk. Je kennis verdiepen. Een carrièreswitch maken. Dan ben je bij Avans Hogeschool aan het juiste adres.

Wij bieden deeltijdopleidingen binnen verschillende vakgebieden aan. Van finance en management tot zorg en onderwijs. En je hebt keuze uit een 2-jarige Associate degree of een 4-jarige bachelor. 

Ben je op zoek naar gerichte vakkennis, maar 2 of 4 jaar in de schoolbanken zie je niet zitten? Dan zijn onze cursussen van 10 of 20 weken iets voor jou.

Bepaal je eigen koers 

Jij houdt graag zelf de regie. Ook over je opleiding. Bij Avans is dat geen probleem, want bijna al onze deeltijdopleidingen zijn opgebouwd uit modules. Met deze modules creëer je een opleiding die perfect bij je leerdoelen past. En je kunt je opleiding op de rest van je leven afstemmen. Kies voor meer studielast in tijden dat je daar ruimte voor hebt. En doe het rustiger aan als de rest van je leven meer aandacht vraagt. Je kiest zelf de onderwijsvorm die het beste bij je past. Je kunt zelfs zelf bepalen hoe je laat zien dat je de stof beheerst. Bij ons sta jij aan het roer van jouw opleiding. 

Maak je ambities waar 

Jij bent ambitieus. Want je werk combineren met een deeltijd hbo-opleiding, dat doe je niet zomaar. Dan heb je grootse plannen voor de toekomst. Je weet dat die 2 of 4 jaar in deeltijd studeren niet altijd even makkelijk gaat zijn, maar jij focust op je doel: dat diploma. Daarmee gaat er een nieuwe wereld met nog meer kansen voor je open. Omdat je zelf je leerdoelen bepaalt en je keuze hebt uit verschillende modules, creëer jij de opleiding die precies bij je ambities past.  

Samenwerken aan jouw succes 

We werken samen met jou om je dromen waar te maken. We luisteren naar wat jij wilt en wat je van ons verwacht. Samen zetten we jouw wensen, talenten en ambities optimaal in. Daarnaast maken we gebruik van de verschillen tussen jou en je studiegenoten. Met jullie verschillen in achtergrond, werkervaring en kennis, helpen jullie elkaar nog verder te groeien. We staan bovendien altijd voor je klaar als je hulp nodig hebt om werken en studeren goed te combineren.  

Midden in de maatschappij 

Wij hebben een goede relatie met tal van bedrijven, overheidsinstellingen en andere organisaties. Profit en non-profit. Grote multinationals en kleine familiebedrijven en zelfs zelfstandige ondernemers. Zij helpen ons onderwijs up to date te houden. Daardoor leveren wij professionals af waar de beroepspraktijk echt op zit te wachten.

Dankzij deze relaties krijg jij als deeltijdstudent van Avans gastcolleges van inspirerende professionals. Je werkt aan actuele opdrachten van echte bedrijven. Je leert van de vragen van bedrijven waar je studiegenoten werken. En je hebt alle ruimte om zelf een vraag van jouw werkgever in te brengen. Wordt je baas ook blij van.