Cursus managen van uitstroom

Managen van uitstroom

Met de cursus Managen van uitstroom leer je hoe een goed uitstroombeleid en gedegen advies te geven in individuele uitstroomsituaties binnen een organisatie.

Belangrijk proces binnen HRM

Uitstroom is een belangrijk proces binnen HRM en onderdeel van het strategisch HR-beleid rond instroom-doorstroom-uitstroom. Een goede en relevante analyse van het uitstroombeleid en een gedegen advies over individuele uitstroomsituaties aan je leidinggevende kunnen het verschil maken in de organisatie. Natuurlijk hoort hier ook kennis over HR-theorie, wetgeving en het voeren van slechtnieuwsgesprekken bij.

Specificaties cursus

Cursusspecificaties  
Duur 14 bijeenkomsten in 10 weken
Lesdagen

Dinsdag 14.40 - 21.30 uur in Den Bosch
Donderdag 14.40 - 21.30 uur in Breda

Leslocatie

Breda, Hogeschoollaan 1
Den Bosch, Onderwijsboulevard 215

Studiebelasting 16 uur zelfstudie per week, naast bijeenkomsten
Toetsing Uitstroomadvies in de eigen organisatie/context
Gespreksanalyse en feedbackgesprek
Certificaat Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat van deelname. Wil je de volledige opleiding volgen, dan kun je met jouw certificaat mogelijk vrijstellingen krijgen.
Kosten cursus € 1.500
Kosten studiematerialen € 250
Start Week van 28 augustus 2023
Aanmelden tot 30 juni 2023

Toelatingseisen

Wij adviseren een havo- of mbo niveau 4-diploma en een relevante werkplek om de studieopdrachten uit te voeren. Als je vragen hebt of je aanmeldt, krijg je een adviesgesprek met de studieadviseur. Zo weet je zeker dat de cursus goed aansluit.

Aanvullende info

Deze cursus is onderdeel van de deeltijd Associate degree en de bacheloropleiding Human Resource Management. Je volgt deze samen met studenten van de twee- of vierjarige opleiding. We noemen het hier een cursus, binnen de opleiding hebben we het over een module.

Cursusvoorwaarden

Je hebt als cursist verschillende rechten en plichten. Lees meer over de cursusvoorwaarden.