Cursus managen van uitstroom

Managen van uitstroom

Met de cursus Managen van uitstroom leer je hoe een goed uitstroombeleid en gedegen advies te geven in individuele uitstroomsituaties binnen een organisatie.

Belangrijk proces binnen HRM

Uitstroom is een belangrijk proces binnen HRM en onderdeel van het strategisch HR-beleid rond instroom-doorstroom-uitstroom. Een goede en relevante analyse van het uitstroombeleid en een gedegen advies over individuele uitstroomsituaties aan je leidinggevende kunnen het verschil maken in de organisatie. Natuurlijk hoort hier ook kennis over HR-theorie, wetgeving en het voeren van slechtnieuwsgesprekken bij.

Specificaties cursus

Cursusspecificaties  
Duur 14 bijeenkomsten in 10 weken
Locatie & lesdag

Kies jouw leslocatie: 

Locatie Den Bosch
Onderwijsboulevard 215
Dinsdag van 14:40 tot 21:30 uur

Locatie Breda
Hogeschoollaan 1
Donderdag van 14:40 tot 21:30 uur

Studiebelasting 16 uur zelfstudie per week, naast bijeenkomsten
Toetsing Uitstroomadvies in de eigen organisatie/context
Gespreksanalyse en feedbackgesprek
Certificaat Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat van deelname. Wil je de volledige opleiding volgen, dan kun je met jouw certificaat mogelijk vrijstellingen krijgen.
Kosten cursus € 1.815
Kosten studiematerialen € 250
Start Week van 26 augustus 2024*
Aanmelden tot 30 juni 2024*

* Onder voorbehoud

Toelatingseisen

Wij adviseren een havo- of mbo niveau 4-diploma en een relevante werkplek om de studieopdrachten uit te voeren. Als je vragen hebt of je aanmeldt, krijg je een adviesgesprek met de studieadviseur. Zo weet je zeker dat de cursus goed aansluit.

Aanvullende info

Deze cursus is onderdeel van de deeltijd Associate degree en de bacheloropleiding Human Resource Management. Je volgt deze samen met studenten van de twee- of vierjarige opleiding. We noemen het hier een cursus, binnen de opleiding hebben we het over een module.

Cursusvoorwaarden

Je hebt als cursist verschillende rechten en plichten. Lees meer over de cursusvoorwaarden.