Integrale Veiligheidskunde deeltijd hbo

Deeltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

Op het vlak van veiligheid zijn kant-en-klare oplossingen steeds minder voorhanden. De deeltijdopleiding Integrale Veiligheidskunde behandelt zowel fysieke en sociale veiligheid als safety en security.

Je zorgt ervoor dat mensen zich veilig voelen, dat ze veilig kunnen wonen en werken. Bij een evenement met duizend bezoekers maak je het ontruimingsplan. Als een bedrijf gevaarlijke stoffen exporteert, bewaak jij de veiligheid tijdens het transport. Je controleert of een instantie haar persoonsgegevens vertrouwelijk behandelt. Want veiligheid is overal belangrijk.

Jij

De deeltijdopleiding Integrale Veiligheidskunde is interessant voor wie zich graag vastbijt in veiligheidsvraagstukken die ons allemaal aangaan. Je hebt belangstelling voor safety en security, risicobeheersing en crisiscommunicatie. Bovendien houd je van regelen en coördineren en kun je partijen goed samenbrengen. Je denkt in oplossingen zonder het verschil in belangen uit het oog te verliezen.

De opleiding Integrale Veiligheidskunde

Tijdens deze studie onderzoek je veiligheidsvraagstukken. Je bekijkt ze vanuit juridische, economische, psychologische en bestuurskundige kant. Zo signaleer je problemen, zet je projecten op en bewaak je de veiligheid. Bij een grootschalige ramp, maar ook gewoon in steden en buurten. Verder werk je aan opdrachten vanuit het bedrijfsleven en van de overheid.

Kenmerkend voor deze opleiding

De deeltijdopleiding Integrale Veiligheidskunde is een brede opleiding en geeft je een hele ruime kijk op veiligheid. De opleiding is kleinschalig en persoonlijk. En de ideale opleiding voor wie zich graag vastbijt in veiligheidsvraagstukken die ons allemaal aangaan. Je bent daarbij de gesprekspartner voor bestuurders en management. Op alle thema's waarin veiligheid een rol speelt.