Informatica

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

Jouw start bij Informatica

Nog even en dan start je als student bij onze opleiding. We kijken ernaar uit je te ontmoeten. Een nieuwe fase in je leven breekt aan. Je gaat nieuwe dingen leren. Komt voor nieuwe uitdagingen te staan. En je gaat nieuwe vrienden maken. Een goede start is belangrijk en wij doen er alles aan om jou die goede start te bezorgen.

Door de maatregelen rondom het coronavirus moeten we het dit jaar alleen anders aanpakken dan in andere jaren. De maatregelen veranderen steeds en wij passen ons programma aan op wat wel en niet mag. Daardoor kunnen we je nog niet precies vertellen hoe de start van je opleiding eruit gaat zien. Op deze pagina houden we je zo goed mogelijk op de hoogte. Als er nieuwe informatie beschikbaar is, vind je die hier.

Goed om te weten

Zeker in de eerste periode van het nieuwe studiejaar zal het onderwijs een combinatie zijn van lessen onlin en en lessen op locatie. We doen bovendien ons best om ervoor te zorgen dat jij je studiegenoten waar mogelijk ook in het echt kunt ontmoeten.

Introductie/startweek

In de eerste week van je studie leer je je medestudenten, je docenten én de school kennen. Het programma is een verplicht onderdeel van je studie en is een mix van kennismakingsactiviteiten, ontspanning en de start van je eerste serieuze lesactiviteiten. De introductieweek start op maandag 31 augustus. Vrijdag 4 september is de laatste dag. Het programma lees je terug in het online startmagazine dat je binnenkort van ons ontvangt.

Belangrijke data

Je opleiding start op maandag 31 augustus met de introductieweek. De exacte begin- en eindtijd ontvang je per mail.

Praktische zaken

Je krijgt van ons een online startmagazine. Of misschien heb je het al ontvangen. Daarin staat alle informatie die je nodig hebt voor de start van je studie. We updaten dit magazine regelmatig met de laatste info. Als we belangrijke nieuwe informatie hebben, krijg je daarover ook altijd een mailtje van ons.

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op met het academiebureau via AII-onderwijsbureau@avans.nl of 088 - 525 62 94.

Online magazine

We hebben een online magazine voor je gemaakt. Hierin vind je onder andere meer informatie over de intake, over je docentcoaches en over het begin van je opleiding.

Jouw start bij Informatica

,