Human Resource Management Associate degree deeltijd hbo

Deeltijdopleiding in Breda en 's-Hertogenbosch

De deeltijdopleiding Human Resource Management richt zich op zowel mensen als op organisatiedoelen. Na 2 jaar heb je een opleiding op niveau 5 afgerond.

Je werkt bij voorkeur al op een P&O-afdeling en je wilt je graag verdiepen in dit werkgebied dat voor elke organisatie zo belangrijk is. De deeltijdopleiding HRM Associate degree is de ideale opstap naar een verantwoordelijke ondersteunende en operationele functie in de HR. Binnen of buiten de organisatie waar je nu werkt.

Deze opleiding in 's-Hertogenbosch behoort tot de beste opleidingen Human Resource Management Associate degree deeltijd van Nederland door Keuzegids Hbo 2022. 

Jij

Je bent sociaal en werkt graag met mensen. Ook ben je zakelijk en niet bang voor cijfers. Een 2-jarige Associate degree volgen naast je werk en privé is niet niks. Dat vraagt om doorzettingsvermogen, discipline en motivatie. Maar aan het eind van de rit heb je je carrièrekansen verbreed en staat niets je in de weg om een tree hoger op de carrièreladder te komen of om door te leren om die te bereiken.

De opleiding Human Resource Management Associate degree

Human Resource Management Associate degree is een beleidsondersteunend en -adviserend vakgebied. Je richt je op mensen in een organisatie, zonder de doelen van die organisatie uit het oog te verliezen. Het raakt zowel de menselijke als de bedrijfskundige kant van de HR-manager. De kunst is om het evenwicht te zoeken tussen alle belangen. Je leert de belangen van verschillende partijen te behartigen.

Kenmerkend voor deze opleiding

Bij de deeltijdopleiding HRM-Ad is de werkomgeving een belangrijke leeromgeving: werkplek-leren. Leervragen vanuit je werk zijn leidend in het opleidingsprogramma, dus dat vraagt om een actieve rol van jou als student. De docenten uit de praktijk zijn specialist in hun vakgebied. Verder staat persoonlijke aandacht voorop. Wij dagen je uit om je talenten te ontwikkelen en je grenzen te verleggen.

Vierjarige opleiding

Naast de deeltijdopleiding Associate degree kun je ook kiezen voor de Bachelor deeltijdopleiding Human Resource Management. Deze deeltijdopleiding rond je af in 4 jaar.