Samen innoveren

We werken graag samen met bedrijven en instellingen aan innovatieve oplossingen voor praktijkproblemen. Dat doen we vanuit het Avans Ondernemerscentrum. We lossen allerlei innovatievraagstukken op. Sociale, economische en maatschappelijke. En dat doen we voor allerlei organisaties. Profit en non-profit. Overheid, multinationals, midden- en kleinbedrijven en zelfs voor zelfstandig ondernemers.

Werkt u met ons samen, dan bent u verzekerd van een frisse blik op uw vraagstuk en een oplossingen die vanuit verschillende disciplines is bekeken. En wij? Wij houden dankzij deze samenwerkingen ons onderwijs up-to-date. En ook daar plukt u de vruchten van. Als onze studenten straks afstuderen, voldoen ze precies aan de eisen die het werkveld aan hen stelt.

Samenwerken

Heeft u concrete vraag waar u onze studenten op zou willen inzetten? Kijk dan eens of de Avans Innovative Studio iets voor u is. Of misschien past uw project beter bij de Avans Multidisciplinary eXperience. Past uw vraag niet binnen 1 van deze 2 initiatieven? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 088 - 525 77 37. Dan kijken we samen welke samenwerking het beste bij uw vraag past.